Screenshot: Twitter
EKSPRESNI IZLAZAK

VIDEO: KATASTROFALNA VEČER ZA FRANCUSKOG PRVAKA Ozlijedila su im se dva najskuplja igrača, Neymar ispraćen zvižducima, nastradao i Mbappe

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. studeni 2018. 22:02

Užasna zabrinutost trenutno vlada u redovima PSG-a nakon što su se u istoj večeri ozlijedile dvije njihove najveće zvijezde Neymar i Kylian Mbappe.

Neymar je stradao u prijateljskoj utakmici Brazila i Kameruna (1:0 pobjeda Brazila), a Mbappe u prijateljskom ogledu Francuske i Urugvaja (:0 pobjeda Francuske).

Na početku prijateljske nogometne utakmice između Brazila i Kameruna u Milton Keynesu dogodio se veliki šok za 'Seleçao'.

Naime, iz igre je već u 8. minuti morao izaći kapetan i najbolji igrač Brazila - Neymar.

Neymar nije stradao nakon nekog grubog starta suparničkog igrača već se uhvatio s bolnom grimasom za desnu preponu već u 6. minuti nakon jednog dalekometnog udarca.

Nakon intervencije liječnika predao je kapetansku traku i napustio travnjak uz zvižduke s tribina. Većina navijača očito nije vjerovala u vjerodostojnost njegove ozljede.

Težinu Neymarove ozljede tek se treba procijeniti, a pred njegovim PSG-om dvije su domaće utakmice, protiv Toulousea u prvenstvu za vikend i protiv Liverpoola u Ligi prvaka 28. studenog.

Mbappe je pak protiv Urugvaja zamijenjen u 36. minuti. Prilikom izlaska s terena na Stade de Franceu držao se s bolnom grimasom za desno rame.

via GIPHY

Linker
25. travanj 2024 16:06