Niko Kovač
 REUTERS/Lisi Niesner / REUTERS
NIJE MOGLO BOLJE

VIDEO: KOVAČ SRUŠIO VELIKI PSG Pogledajte majstoriju čovjeka koji je prije dvije godine protiv Vatrenih odigrao utakmicu života, a onda pao u zaborav

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. srpanj 2018. 20:55

Novi trener minhenskog Bayerna Niko Kovač debitirao je pobjedom protiv velikog PSG-a 3:1. Rezultat je odličan iako se radilo o prijateljskoj utakmici, a i izostale su zvijezde poput Alcantare, Rodrigueza, Lewandowskog, Hummelsa, Müllera i Neuera u minhenskoj momčadi te Neymara, Cavanija, Mbappea, Di Marije, Silve, Meuniera, Marquinhosa, Draxlera, Lo Celsa i Kimpembea u pariškoj ekipi.

Parižani su čak i vodili 1:0 na poluvremenu, a pogodak je postigao Timothy Weah čiji je otac, ni manje ni više, Milanova legenda i aktualni predsjednik Liberije George Weah! Posebno je zanimljiv podatak da je Gianluigi Buffon svoju prvu profesionalnu utakmicu odigrao prije 23 godine, kada se 1995. u dresu Parme sučelio protiv Milana za kojeg je, naravno, tada igrao George Weah. Također valja istaknuti kako je ovo bio prvi nastup Buffona za Parižane otkako je napustio Juventus.

U nastavku susreta Kovač je pomladio ekipu i zaigrao ofenzivnije što se, uz nekolicinu iskusnijih igrača, odmah isplatilo. Prvo je Martinez izjednačio u 60. minuti, a potom je Renato Sanchez majstorski pogodio iz slobodnjaka za 2:1. Konačnih 3:1 postavio je Zirkzee u 78. minuti.

Linker
20. travanj 2024 06:15