Andy Astfalck/Getty Images
JUPILER LIGA

VIDEO: LEKIN CLUB BRUGGE NA KORAK DO NASLOVA Pogledajte velik preokret momčadi hrvatskog trenera na neugodnom gostovanju

Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 11. svibanj 2018. 00:51

Club Brugge je i dalje vodeća momčad belgijske Jupiler lige sa četiri boda prednosti u odnosu na Standard iz Liegea, te pet bodova više od Anderlechta. Momčad koju vodi hrvatski trener Ivan Leko gostovala je kod Charleroia i ostvarila pobjedu rezultatom 1:3, i to nakon što je na poluvremenu gubila 0:1.

Domaćina je u vodstvo doveo Rezaei pogotkom iz jedanaesterca u 18. minuti, da bi u 64. minuti izjednačio Vormer. Vanaken je u 71. minuti bio strijelac za 1:2, a konačni rezultat postavio je Vossen u 73. minuti. Matej Mitrović nije konkurirao za nastup u redovima Club Bruggea, dok je Ivan Tomečak ostao u pričuvi.



U ranijem terminu Anderlecht je kod kuće izgubio od Standarda rezultatom 1:3. Strijelci za goste iz Liegea bili su Junior (48, 78) i Emond (51), dok je pogodak za domaćina postigao Teodorczyk u 63. minuti. Duje Čop susret je pratio sa Standardove klupe.

Do kraja prvenstva ostala su još dva kola. Club Brugge gostuje kod Standarda i dočekuje Gent, Standard još gostuje kod Charleroia, dok Anderlecht igra s Gentom na gostovanju i Genkom kod kuće.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 05:36