Screenshot: Youtube
NIJE MU LAKO

VIDEO: LOVRENOV SUIGRAČ GRCAO U SUZAMA Cijelu utakmicu trpio je uvrede i to od vlastitih navijača, a onda je 'puknuo'

Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 19. studeni 2018. 23:47

Senegal se pobjedom nad Ekvatorijalnom Gvinejom plasirao na Afrički kup nacija (1:0), no glavna priča nakon utakmice bio je Sadio Mane. Naime, Liverpoolova zvijezda u suzama je napustila travnjak, glave pokrivene dresom.

Mane je cijelu utakmicu trpio zvižduke, uvrede i to od vlastitih navijača. Naime, nije odigrao onako kako zna i umije, bio je ispod njegove razine. Imao je nekoliko izglednih prilika koje je propustio i onda je krenuo udar na krilo Redsa.

Mane je stvarno bio uznemiran, prema tvrdnjama tamošnjih medija još je u svlačionici dugo grcao u suzama, nikako ga suigrači nisu mogli smiriti, ali eto, valjda će do sljedeće utakmice sve zaboraviti.

U Italiji je, pak, izviždan Leonardo Bonucci, ali to zapravo i ne čudi toliko. Naime, Talijani su Portugalce ugostili na San Siru, stoga je bilo za očekivati da Bonucci neće biti lijepo dočekan. Naime, on je bio napustio Juventus i otišao u Milan, a onda se sezonu nakon vratio u Juventus kazavši kako je napravio veliku pogrešku. Naravno, Milanovi navijači nisu mu to oprostili i pitanje je hoće li uopće, jer tu je sezonu u Rossonerima Bonucci bio kapetan. Odgovorio je Bonucci ubrzo nakon utakmice.

- Uvijek će biti idiota na tribini! Pun sam samopouzdanja, imam povjerenje u suigrače i izbornika i to je najbitnije u ovom trenutku - kazao je Bonucci, pa dodao:

- Dali smo sve od sebe, imali sjajno prvo poluvrijeme, ali nismo iskoristili svoje šanse. Nakon poluvremena Portugal je promijenio neke stvari u taktičkom smislu i to nas je malo poremetilo, ali sve u svemu, možemo biti zadovoljni - zaključio je.

Bilo kako bilo, jedno je sigurno, Bonucci se više nikad na San Siru neće osjećati ugodno, pa čak i kad igra u reprezentativnom dresu.

Linker
19. travanj 2024 06:55