REUTERS/Philippe Laurenson
NIJE MU TO TREBALO

VIDEO: LUDI OPROŠTAJ NAJZLOČESTIJEG DEČKA SVJETSKOG NOGOMETA Kontroverzni napadač napravio gaf u tunelu i prijeti mu ista kazna kao i velikom Ibri

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. svibanj 2018. 11:27

Mario Balotelli je lako moguće odigrao svoju posljednju utakmicu u dresu Nice.

U nedjeljnom 2:1 porazu Nice na gostovanju kod Marseillea u sklopu 36. kola Le Championnata Balotelli je zabio jedini gol za Nicu u 5. minuti. U 40. minuti kontroverzni je napadač zaslužio žuti karton, a u 83. minuti je zamijenjen.

Na poluvremenu susreta u tunelu kamere su uhvatile Balotellija kako se žali na suce i vrijeđa ih na engleskom jeziku zbog dodijeljivanja žutog kartona.

"Svaki put, je*eni francuski suci, svaki put", rekao je Balotelli, očito sugeriravši da ga suci stalno imaju na piku. Iako se Balotelli ne nalazi u kadru na spomenutom videu, čije se njegov glas.

Ove je sezone 27-godišnji napadač zaslužio 13 žutih kartona u 34 odigrane utakmice, a jednom je isključen.

Balotellijev potez poimalo podsjeća na onaj Zlatana Ibrahimovića koji je 2015. godine nakon poraza PSG-a od Bordeauxa Francusku prozvao 'usranom zemljom'. Iako se Šveđanin ispričao kažnjen je sa četiri utakmice suspenzije. Ako Balotelli bude tretiran na identičan način propustit će dvije posljednje utakmice Nice u sezoni, što znači da je već odigrao svoju posljednju utakmicu za klub budući se očekuje njegov transfer na ljeto.

Linker
20. travanj 2024 06:49