REUTERS/Clodagh Kilcoyne
UVJERLJIVA PREDSTAVA REDSA

VIDEO: NEZAPAMĆENO GAŽENJE TALIJANSKOG DOPRVAKA Liverpool im bez milosti utrpao čak pet komada, za Kloppov stroj debitirao najskuplji golman svijeta

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. kolovoz 2018. 00:54

Nogometaši Jürgena Kloppa deklasirali su Napoli u posljednjoj pripremnoj utakmici uoči početka sezone u Dublinu na stadionu Aviva. S visokih 5:0 strateg Liverpoola najavio je pohod na titulu prvaka Premiershipa.

Već u 4. minuti mrežu pogađa 32-godišnji veznjak James Milner. Samo pet minuta nakon toga prednost Liverpoola povisuje Nizozemac Georginio Wijnaldum.

Liverpool je u prvome poluvremenu imao još nekoliko prilika za postizanje pogotka, ali u tome nije uspio, pa je prvih 45 minuta završeno rezultatom 2:0.

Treći pogodak postigao je Salah u 58. minuti i time praktički riješio pitanje pobjednika, iako je pogotku prethodio prekršaj Sanea na Albiolu pa su Talijani oštro protestirali, no sudac nije promijenio odluku.

U 73. minuti u listu strijelaca upisao se i Daniel Sturridge, a konačnih 5:0 postavio je Alberto Moreno u 78. minuti.

Hrvatski nogometaš u sastavu Napolija Marko Rog u igru je ušao u 67. minuti, ali se i on utopio u sivilo momčadi pa je ostao bez ocjene.

Napomenimo i da je ovo bio debi pod velikim povećalom medija za najskuplje vratarsko pojačanje u svijetu nogometa, Brazilca Alissona Beckera. Zvijezda ljetnog prijelaznog roka istaknuo se s nekoliko intervencija, ali nekog prevelikog posla nije imao.

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren i dalje uživa na zasluženom odmoru, a momčadi Liverpoola pridružit će se u ponedjeljak.

Linker
19. travanj 2024 15:24