screenshot
SERIE A

VIDEO: PERIŠIĆ ZABIO, A ONDA MU JE SUIGRAČ DIGAO ŽIVCE GESTOM KOJA ĆE RAZLJUTITI PRVU ZVIJEZDU Pogledajte pogodak Hrvata i scenu o kojoj će se pričati

Piše: HinaObjavljeno: 24. veljača 2019. 23:45

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić bio je strijelac u 3-3 (2-1) remiju Intera na gostovanju kod Fiorentine u susretu 25. kola talijanskog prvenstva.

Perišić je u 52. minuti iskoristio 11-erac kojim je povisio prednost svoje momčadi na 3-1. Bio je to tek četvrti pogodak Perišića u Serie A ove sezone.

Inače, Fiorentina je povela nakon samo 17 sekundi igre kada je De Vrij skrenuo loptu u vlastitu mrežu pod pritiskom Simeonea nakon što je Chiesa uputio prizeman centaršut, no Inter je vrlo brzo vratio u igru preko Vecina koji je poravnao u 6. minuti da bi Politano u 40. minuti pogodio za prednost gostiju prije odlaska na odmor.

Valja istaknuti kako je Politano prilikom proslave pogotka imitirao Icardija koji je u posljednje vrijeme u nemilosti trenera i uglavnom utakmice prati s trbine. Ova gesta Talijana naljutila je našeg reprezentativca koji ga je u jednom trenutku zaustavio. Talijan ga je zatim odgurno što se uopće nije dopalo Perišiću. Ovo je situacija o kojoj bi se u nadolazećim danima svakako moglo pričati.

Nakon Perišićeva gola s bijele točke domaći su do kraja susreta uspjeli doći do boda sjajnim golom Muriela iz slobodnog udarca u 74. minuti i iz 11-erca kojega je u 11. minuti sudačke nadoknade iskoristio Veretout.

Perišić i Marcelo Brozović odigrali su po svih 90 minuta za Inter, dok je Marko Pjaca u igru za Fiorentinu ušao u 58. minuti.

Treći Inter sada ima 47 bodova, devet manje od drugog Napolija, a dva više od četvrtog Milana, dok je Fiorentina deveta sa 36 bodova.

Rezultati by SofaScore

Linker
24. travanj 2024 08:58