screenshot facebook NK Rijeka
ODLAZAK TRENERA

VIDEO: POGLEDAJTE EMOTIVAN OPROŠTAJ RIJEKE OD IGORA BIŠĆANA 'Hvala na profesionalnosti, hvala na srdačnosti i prije svega hvala na ljudskosti!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. rujan 2019. 17:20

Igor Bišćan je u nedjelju nakon prvenstvene utakmice i slavlja u Puli (3:0) obznanio javnosti kako napušta Rijeku. Bišćan je klupu Rijeke preuzeo u listopadu 2018. godine nakon što je otišao Matjaž Kek koji je ostvario povijesne uspjehe s Rijekom. U svibnju ove godine Bišćan je s Rijekom osvojio Hrvatski kup.

Bivši nogometaš Dinama odrađivao je dobar posao u klubu s Rujevice, ali kako kaže, više nije mogao raditi u 'nenormalnim' uvjetima.

- Stalno se potencirala neka negativa u situaciji kada je rezultat bio imperativ i kada smo morali biti jedno da bi ispunjavali ambicije koje su uvijek visoke. Nije bilo lako, stoga sam odlučio da to moram presjeći", istaknuo je Bišćan koji se nakon susreta zahvalio na suradnji i poželio sreću sada već bivšim suradnicima.

Nogometni klub Rijeka još mu se jednom zahvalio na suradnji objavom i jednog emotivnog video uratka uz poruku: 'Hvala na profesionalnosti, hvala na srdačnosti i prije svega hvala na ljudskosti. Igore, hvala na svemu i sretno'

Linker
06. svibanj 2024 08:12