MADRID, SPAIN - AUGUST 11: Luka Modric (L) of Real Madrid CF jokes with Gonzalo Higuain (R) of AC Milan after the Santiago Bernabeu Trophy between Real Madrid CF and AC Milan at Estadio Santiago Bernabeu on August 11, 2018 in Madrid, Spain. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

ZANIMLJIVA SCENA

VIDEO: POSEBAN DETALJ SA SANTIAGO BERNABEUA NIJE PROMAKNUO KAMERAMA Luka Modrić emotivno se pozdravio s jednom zvijezdom Milana i potaknuo lavinu...

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 12.08.2018. u 11:06

 • Luka Modrić sinoć je pozdravljen ovacijama Santiago Bernabeua u povratničkoj utakmici za Real nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji  i godišnjeg odmora.

  Kapetan Vatrenih sjajno je dočekan prilikom ulaska u igru potkraj susreta protiv Milana, te je tako još jednom dokazano koliko ga navijači vole, cijene i žele njegov ostanak u klubu uslijed silnih glasina o transferu u Inter.

  Real je na kraju protiv Milana slavio s 3:1, a nakon susreta Modrić se posebice srdačno pozdravio s jednim igračem Milana.

  Riječ je o Gonzalu Higuainu, bivšem napadaču Reala koji je toplo pozdravljen u Madridu. Kamere su uhvatile Modrića i Higuaina u srdačnom razgovoru i zagrljaju, a na društvenim mrežama naveliko nagađaju o čemu je dvojac pričao.

   

  Je li tema bilo svjetsko prvenstvo, Lukin potencijalni transfer u Inter, je li dvojac jednostavno bio sretan što se ponovno vidi ili je posrijedi nešto 'deseto'...?

  Kako bilo, scena koja nogometnim fanovima nije promakla...

   

   

  Iz drugih medija