Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
ZANIMLJIVA SCENA

VIDEO: POSEBAN DETALJ SA SANTIAGO BERNABEUA NIJE PROMAKNUO KAMERAMA Luka Modrić emotivno se pozdravio s jednom zvijezdom Milana i potaknuo lavinu...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. kolovoz 2018. 13:06

Luka Modrić sinoć je pozdravljen ovacijama Santiago Bernabeua u povratničkoj utakmici za Real nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji i godišnjeg odmora.

Kapetan Vatrenih sjajno je dočekan prilikom ulaska u igru potkraj susreta protiv Milana, te je tako još jednom dokazano koliko ga navijači vole, cijene i žele njegov ostanak u klubu uslijed silnih glasina o transferu u Inter.

Real je na kraju protiv Milana slavio s 3:1, a nakon susreta Modrić se posebice srdačno pozdravio s jednim igračem Milana.

Riječ je o Gonzalu Higuainu, bivšem napadaču Reala koji je toplo pozdravljen u Madridu. Kamere su uhvatile Modrića i Higuaina u srdačnom razgovoru i zagrljaju, a na društvenim mrežama naveliko nagađaju o čemu je dvojac pričao.

Je li tema bilo svjetsko prvenstvo, Lukin potencijalni transfer u Inter, je li dvojac jednostavno bio sretan što se ponovno vidi ili je posrijedi nešto 'deseto'...?

Kako bilo, scena koja nogometnim fanovima nije promakla...

Linker
20. travanj 2024 04:28