youtube
TEŠKI TRENUCI

VIDEO: POSLJEDNJI TRENUTAK KADA JE ČITAVA MOMČAD IMALA OSMJEH NA LICU Pogledajte kako su prije samo pet dana slavili najveći uspjeh u povijesti

Piše: HinaObjavljeno: 29. studeni 2016. 12:09

Finale južnoameričkog kupa otkazano je nakon što se zrakoplov koji je prevozio brazilsku momčad Chapecoense Real srušio u Kolumbiji, objavio je u utorak regionalni nogometni savez Conmebol.

Zrakoplov kompanije LAMIA u kojem je bila 81 osoba, a među njima i članovi brazilske nogometne momčadi Chapecoense Real koji su trebali igrati protiv kolumbijskog Atletico Nacionala u srijedu u prvoj utakmici finala Kupa, srušio se blizu grada Medelina nakon što je posada prijavila "elekrtični kvar," doznaje se od službenih izvora.

Za sada je poznato da je šest osoba preživjelo nesreću, a među njima je i 25-godišnji nogometaš. Gradonačelnik grada blizu mjesta pada La Ceja izjavio je za radio postaju Blu Radio da je "25-godišnji nogometaš spašen", no nije ga imenovao.

Zrakoplov kompanije LAMIA je poletio iz Brazil, imao je zaustavljanje u Santa Cruzu u Boliviji prije nego je nastavio za Kolombiju. Conmebol je, nakon vijesti o padu zrakoplova, otkazao finale južnoameričkog kupa.

Klub koji je prije šest godina igrao u četvrtoj brazilskoj ligi prije samo pet dana proslavio je najveći uspjeh u povijesti kada je izbacio San Lorenzo za finale drugog najjačeg kontinentalnog natjecanja.

Slike i snimke njihovog slavlje obišle su svijet, a prva utakmica finala u Medellinu koja se trebala igati u serijdu je odgođena i još nije poznato kakva će biti odluka o njezinom odigravanju.

Linker
25. travanj 2024 19:13