Screenshot: Twitter

VELIKA PODRŠKA

VIDEO: PREKRASNE SCENE S TRIBINA RAZGALILE HRVATSKOG TRENERA U NAJTEŽIM TRENUCIMA Preplavile su ga emocije: 'Iskreno im hvala...'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 20.10.2018. u 10:22

 • Club Brugge Ivana Leke odigrao je 1:1 u petak protiv Waasland Beverena u 11. kolu belgijskog prvenstva.

  Emotivno je susret proživio trener Club Bruggea Ivan Leko, kojem su navijači iskazali veliku potporu. Na tribini je osvanuo veliki transparent s njegovim likom, a bilo je i mnogo transparenata s porukama podrške poput onog na kojem je pisalo: 'Ivan Leko - naš Bog'.

   

  Podsjećamo, Leko je nedavno bio priveden u okviru velike istrage o organiziranom kriminalu, pranju novca i korupciji u belgijskom nogometu. Njegovo ime bilo je navodno spomenuto u jednom dosjeu o pranju novca, a navijači su mu ovom prilikom iskazali veliku potporu.

  REUTERS/Sergio Perez
  REUTERS
   

  "Prošlog sam tjedna prolazio kroz jako teške trenutke. Želio bih reći iskreno hvala navijačima koji su nas bodrili cijelu utakmicu. Istovremeno sam sretan i tužan. Oduševljen zbog podrške, a tužan jer im nismo poklonili pobjedu. Žao mi je zbog toga, šteta", rekao je emotivni Leko nakon susreta kojim je Club Brugge propustio makar privremeno zasjesti na vrh ljestvice u belgijskom prvenstvu.

   

  Iz drugih medija