Screenshot: Twitter
'NEKA ONI DRŽE LOPTU'

VIDEO: PROCURIO FASCINANTAN RAZGOVOR LUKE MODRIĆA S AKTERIMA POVIJESNOG USPJEHA Evo kako je u svlačionici dogovoreno rušenje Lovrena i društva

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. rujan 2018. 13:49

Prošla su četiri mjeseca otkako je Real Madrid osvojio treći uzastopni naslov pobjednika u Ligi prvaka u Kijevu.

U finalu je Real s 3:1 pobijedio Liverpool, a sada je u medijima osvanuo video iz svlačionice Reala na kojem se vidi kako Realov trojac Luka Modrić-Sergio Ramos-Dani Carvajal dogovara taktiku za veliko finale neposredno uoči samog početka susreta.

"Moramo ih jako pritisnuti. Oni kombiniraju jako brzo i moramo to zaustaviti, zaustaviti njihovu trojicu naprijed. Moramo im biti blizu i zaustaviti ako se pokušaju osloboditi pritiska. Držimo ih na 40 metara od gola", rekao je Carvajal u razgovoru s Ramosom tijekom masaže.

Zatim se oglasio Realov kapetan.

"Moramo izbjegavati glupe prekršaje jer su vrlo jaki u skoku. Sredit ćemo ih u kontrama. Ista je stvar s drugim prilikama. Moramo dobro komunicirati u tim trenucima. Na svaku loptu koju izbace moramo ići do samog kraja", objasnio je Ramos.

Onda je uslijedio razgovor Carvajala i Modrića.

Carvajal: "Ako će njihovi braniči ići skroz prema naprijed ne možemo ih natjeravati cijelo vrijeme, jer ćemo do 60. minute biti mrtvi. Moramo birati svoje bitke".

Modrić: "Baš onako kako smo radili protiv Juventusa? Igrali smo na isti način".

Carvajal: "Pustimo njihove braniče da imaju loptu".

Modrić: "Da, upravo tako".

Podsjećamo, Real je u finalu slavio s 3:1 dvama golovima Garetha Balea i jednim Karima Benzeme, dok je jedini gol za Liverpool zabio Sadio Mane.

Linker
15. travanj 2024 01:12