REUTERS/Andrew Yates
LIGA KUP

VIDEO: SENZACIJA NA OLD TRAFFORDU, MOURINHOVE TRUPE ISPALE OD DRUGOLIGAŠA Pogledajte kako je Lampardova momčad u velikoj drami srušila favorite

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. rujan 2018. 01:23

Nogometaši Manchester Uniteda senzacionalno su poraženi u 3. kolu engleskog Liga kupa i tako su ispali iz natjecanja.

Momčad Josea Mourinha izgubila je od drugoligaša Derby Countyja 8:7 nakon izvođenja jedanaesteraca. Nakon regularnih 90 minuta bilo je 2:2. Momčad Derbyja inače trenira legendarni bivši igrač Chelseaja Frank Lampard.

Bila je to izuzetno dramatična utakmica u kojoj je Juan Mata Manchester Unitedu donio rano vodstvo već u 3. minuti, ali su gosti preokrenuli. U 59. minuti Harry Wilson izjednačio je iz prekrasnog slobodnog udarca, a od 67. minute gosti su igrali s igračem više nakon isključenja Sergija Romera.

U 86. minuti Jack Marriott je doveo goste u vodstvo, u petoj minute sudačke nadoknade Marouane Fellaini zabio je za 2:2 i spasio 'Crvene vragove', ali na penale su gosti bili uspješniji.

Novi šok za United dolazi nakon blijedog remija Manchester Uniteda protiv Wolverhamptona (1:1) prošlog vikenda. Uoči ove utakmice Mourinho je navodno Paulu Pogbi poručio da više neće biti kapetan momčadi...

Linker
26. travanj 2024 13:25