Twitter
NEVIĐENA SRAMOTA

VIDEO: SLAVNI KLUB TONE, NAVIJAČI ČUPAJU KOSU, A EVO ŠTO RADE NAJVEĆE ZVIJEZDE Zar se ovako ponašaju ljudi koji zajedno vrijede 105 milijuna eura!?

Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 17. veljača 2017. 12:36

Arsenal je u srijedu doživio težak potop u Münchenu u sklopu prve utakmice osmine finala Lige prvaka (5:1). Bayern je potpuno nadigrao Engleze i gotovo sigurno izborio prolaz u iduću fazu natjecanja.

Iako je nakon prvog poluvremena, koje je završilo rezultatom 1:1, izgledalo kako će Bavarci imati nešto teži postao, to se u konačnici ipak nije dogodilo. Prava rapsodija Nijemaca u nastavku donijela im je nedostižnu prednost, te će uzvrat u Londonu biti čisto odrađivanje posla. Možda i ključni trenutak utakmice, barem kada su Topnici u pitanju, bila je 49. minuta kada je igru morao napustiti stoper Laurent Koscielny. Samo nekoliko trenutaka kasnije Wengerovi izabranici primili su i drugi pogodak na utakmici da bi do kraja uslijedio pravi debakl.

Navijači Arsenala bili su ogorčeni po završetku susreta, jer, ponovno su zakazale najveće zvijezde. Nakon poraza od Watforda i Chelseaja u posljednja tri kola u Premier ligi, dva najbolja igrača ponovno nisu bila na razini zadatka.

Riječ je naravno o Mesutu Özilu i Alexisu Sanchezu. Nakon susreta na društvenim mrežama je osvanula i snimka koja je bila samo dodatna sol na ranu svima onima koji vole klub iz sjevernog Londona. Naime, u 69. minuti susreta spomenuti dvojac nije pokušavao napraviti ništa posebno u trenutku kada su Nijemci pleli mrežu oko njihovog šesanesterca, već su sve mirno promatrali na četrdesetak metara od gola.

Podsjećamo, u utakmici protiv Chelseaja Mesut Özil je napravio nešto slično i to u trenutku kada je Eden Hazard ušao u slalom i potom povećao vodstvo Chelseaja. POGLEDAJTE VIDEO!

Linker
20. travanj 2024 03:44