TEK SU MU 34

VIDEO: SRETAN ROĐENDAN, KAPETANE Pogledajte rođendansku feštu za Modrića uoči utakmice: 'Najbolje se osjećam dok igram za Hrvatsku!'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 09.09.2019. u 14:49

 • Luka Modrić slavi 34. rođendan u Azerbajdžanu, a rođendansku tortu organizirao mu je HNS u Bakuu tek nekoliko sati prije utakmice...

  "Luka je većinu svojih rođendana proslavio s nama jer ih slavi kada mi igramo reprezentativne utakmice. Znam da bi možda sada radije bio s Vanjom i sa djecom doma, ali mi ćemo ti kao tvoja druga obitelj zaželjeti puno sreće, radosti, uspjeha kako na terenu, tako i izvan njega" rekla je Iva Olivari, team managerica, u prigodnoj proslavi.

  Luka se zahvalio u svom stilu.

  "Bit ću tu dokle god budem mogao. Najveća čast mi je igrati za Hrvatsku, tada se osjećam najbolje i najljepše", rekao je Modrić i dodao:

   

  "Drago mi je da mogu slaviti rođendan u ovom okruženju. Mislim da samo dva ili tri rođendana nisam proslavio u reprezentaciji".

  Viceprvak svijeta i još uvijek aktualni najbolji nogometaš svijeta na pragu je novog velikog izazova, plasmana na EURO 2020. "Uživam igrati za Hrvatsku", ponovio je još jednom.

  Sretan rođendan, kapetane...

  Iz drugih medija