TEK SU MU 34

VIDEO: SRETAN ROĐENDAN, KAPETANE Pogledajte rođendansku feštu za Modrića uoči utakmice: 'Najbolje se osjećam dok igram za Hrvatsku!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. rujan 2019. 16:49

Luka Modrić slavi 34. rođendan u Azerbajdžanu, a rođendansku tortu organizirao mu je HNS u Bakuu tek nekoliko sati prije utakmice...

"Luka je većinu svojih rođendana proslavio s nama jer ih slavi kada mi igramo reprezentativne utakmice. Znam da bi možda sada radije bio s Vanjom i sa djecom doma, ali mi ćemo ti kao tvoja druga obitelj zaželjeti puno sreće, radosti, uspjeha kako na terenu, tako i izvan njega" rekla je Iva Olivari, team managerica, u prigodnoj proslavi.

Luka se zahvalio u svom stilu.

"Bit ću tu dokle god budem mogao. Najveća čast mi je igrati za Hrvatsku, tada se osjećam najbolje i najljepše", rekao je Modrić i dodao:

"Drago mi je da mogu slaviti rođendan u ovom okruženju. Mislim da samo dva ili tri rođendana nisam proslavio u reprezentaciji".

Viceprvak svijeta i još uvijek aktualni najbolji nogometaš svijeta na pragu je novog velikog izazova, plasmana na EURO 2020. "Uživam igrati za Hrvatsku", ponovio je još jednom.

Sretan rođendan, kapetane...

Linker
24. travanj 2024 19:50