screenshot
U ELEMENTU

VIDEO: SUDAC POKUŠAO SMIRITI BAKU SLIŠKOVIĆA, ALI NIJE IŠLO Legendu ozbiljno naljutila jedna odluka: 'Reci kako je dobro! Kako?! Pa s rukama ga vuče'

Piše: Igor MarinovićObjavljeno: 23. rujan 2018. 12:04

Pobjedu kakvu je Zrinjski ostvario jučer u Bijeljini (1:0) kao da je bila preslika mnogobrojnih iz posljednje tri sezone. Jedan pogodak, u ovom slučaju Nemanje Bilbije, bio je dovoljan da aktualni prvak osigura nova tri boda i drži priključak sa sarajevskim klubovima na čelu Premijer lige. Jedan pogodak Bilbije, koji je sada uz Sulejmana Krpića prvi strijelac lige, budući da Elvira Koljića više nema u domaćem prvenstvu, te nepropusna obrana ispred svog gola, praktično su donijeli rutinsku pobjedu momčadi Blaža Sliškovića.

Nije to bila neka briljantna igra, no Zrinjski je na ovoj 'mini-turneji' po sjeveroistoku države napravio ono po što je otišao – izborio je prolaz u osminu finala Kupa Bosne i Hercegovine, te osvojio nova tri boda.

Pogodak je pao vrlo rano, i činilo se da će to biti utakmica bogata golovima, no ispostavilo se da je Bilbijin gol bio jedini na utakmici. Do njega je došao nakon velike pogreške Radosava Aleksića kojemu je Amer Bekić oteo loptu, a nakon što je Bekićev udarac obranio Mladen Lučić Bilbija je samo zakucao loptu u mrežu.

Nakon toga gola Zrinjski je rutinski održavao prednost i pokušavao doći do drugog pogotka, a najbliži njemu bio je početkom drugog dijela kada je Toni Jović pogodio vratnicu. I Radnik je imao svojih prilika, a najbolju je propustio Velibor Đurić pred sam kraj prvog poluvremena. Bivši veznjak Zrinjskog izašao je sam pred Ivana Brkića, no vratar Zrinjskog brani u velikoj formi i sačuvao je svoja vrata.

Linker
24. travanj 2024 17:05