Soccer Football - Copa Sudamericana - Brazil's Flamengo v Chile's Palestino - Ilha do Urubu stadium, Rio de Janeiro, Brazil - August 9, 2017. Vinicius Junior of Flamengo celebrates after scoring. REUTERS/Ricardo Moraes
REUTERS/Ricardo Moraes / REUTERS

Vinicius Junior

KAŠLJU U NAPADU

VIDEO: U REALU VIŠE NE MOGU ČEKATI! NA ZIMU STIŽE ČUDO OD NAPADAČA Ovo je mladi Brazilac od 45 mil. eura koji bi trebao pojačati 'kraljevski klub' 

AUTOR:
    • Sportske Novosti

  • OBJAVLJENO:
  • 03.11.2017. u 12:06

  • Ako je za vjerovati medijima u Španjolskoj, Real Madrid pronašao je prvo pojačanje u zimskom prijelaznom roku. Europski nogometni velikan je još prije nekoliko mjeseci predstavio, tada 16-godišnjeg brazilskog napadača Viniciusa Juniora.

    Za ovog velikog mladog talenta na račun Flamenga iskeširano je čak 45 milijuna eura. Iako je najavljeno kako bi u Madrid trebao stići tek 2019. godine, izgleda kako će se stvari ipak malo ubrzati obzirom kako stvari u napadu 'kraljevskog kluba' već neko vrijeme ne funkcioniraju.

    Osim Reala interes za veliki interes za ovog mladog Brazilca pokazali su i Chelsea, Manchester United, Liverpool, Manchester City te Juventus.