screenshot
PRETKOLO LIGE PRVAKA

VIDEO: UŽAS NA MARAKANI, JEZIVA OZLJEDA Zvezdin bek neviđeno brutalnim startom polomio noge suparniku: 'On je u stanju rastrojstva!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. srpanj 2019. 12:54

Crvena Zvezda uspjela je izboriti drugo pretkolo Lige prvaka nakon što je uzvratnoj utakmici na Marakani bila bolja od litavske Suduve 2:1 (prva utakmica 0:0). Ipak, utakmicu je osim pobjede domaćina obilježila i teška ozljeda gostujućeg nogometaša Vaidasa Slavickasa.

Naime, u 59. minuti susreta branič Zvezde Marko Gobeljić brutalnim je startom uz aut-liniju odnio Slavickasa i polomio mu obje noge. Sudac je prvo izvadio žuti karton, a nakon što je vidio noge nesretnog Litvanca, pokazao je Gobeljiću izravni crveni karton.

Igrač je hitno prebačen u bolnicu, a obzirom na težinu ozljede upitno je hoće li ikad više zaigrati ozbiljan nogomet s obzirom na to da ima 33 godine. Bit će operiran već danas u Beogradu. Nakon utakmice igrač i trener Zvezde otišli su se ispričati u gostujuću svlačionicu: - Gobeljić je u stanju psihičkog rastrojstva, stvarno mu je žao, rekao je trener Zvezde Milojević.

Bez obzira na sve, iz Suduve traže drakonsku kaznu za Gobeljića: - Takvi startovi nisu ni dopušteni niti normalni, pitanje je hoće li se moj igrač uopće vraćati nogometu, pauzirat će sigurno barem godinu-dvije, ogorčen je bio Suduvin trener Čeburin.

screenshot

SNIMKU POGIBELJNOG STARTA MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Linker
18. travanj 2024 15:30