REUTERS
NEKO NOVO LICE

VIDEO: VELIKA PREOBRAZBA Svaka čast, majstore! Svi su oduševljeni, ovo je neki novi, atipično altruistički Cristiano Ronaldo!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. veljača 2017. 14:58

Prvi put u posljednjih pet godina Cristiano Ronaldo nije postigao gol u osmini finala Lige prvaka! No, prvi put u tih pet godina, upravo u tom sušnom susretu, CR je doživio možda najiskrenije i najglasnije ovacije navijača, naglašene komplimente suigrača i priznanja medija.

Zašto? CR je protiv Napolija, nakon slabijih i gotovo negledljivih mu partija u ovoj godini, odigrao odlično. Nije bio precizan pred golom, ali, paradoksalno, svi su bili oduševljeni njegovim momčadskim pristupom! Opasan je bio u napadu, asistent, driblao je (i to uspješno!), djelovao laganije, a što je najvažnije, vraćao se u defenzivu pomoći.

Kad je gotovo u idealnoj poziciji u nastavku utakmice, sa 6-7 metara umjesto šuta, što inače radi, dodao Marcelu, dalo se shvatiti da je ovo neki atipično altruistički CR.

Upravo je zato dobio najviše priznanja i kao da su mu svi jedva dočekali to izreći te poručiti kako (više) nije presudan broj pogodaka za njegove statistike nego doprinos slavlju momčadi.

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li to postati praksa ili je ovo bila “slučajna” večer…

Linker
17. travanj 2024 02:35