Screenshot: Youtube
'VJEČITI DERBI'

VIDEO: ZVEZDA SE SPASILA FANTOMSKIM GOLOM Nakon utakmice demolirana sučeva svlačionica, vratar Partizana potpuno poludio: 'Sramim se što sam Srbin'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. rujan 2018. 00:19

U 9. kolu srpskog nogometnog prvenstva odigran je tamošnji najveći derbi, utakmica između Partizana i Crvene zvezde.

158. po redu 'vječiti derbi' završio je 1:1. Partizan je u 33. minuti poveo golom Ricarda Gomesa, a konačnih 1:1 postavio je Ganac Richmond Boakye u 73. minuti.

Izjednačujući gol Zvezde izazvao je veliku polemiku. Iako se prvotno činilo da je vratar Vladimir Stojković uspio obraniti udarac Ganca, budući je glavni sudac prvotnog pokazao na korner. Na kraju je nakon konzultacija s pomoćnikom pokazao na centar uz velike proteste navijača Partizana.

Nakon susreta došlo je do incidenta. Naime, demolirana je svlačionica suca Grujića.

Blic piše da su razbijeni prozori njegove svlačionice, a da su najvjerojatniji počinitelji nezadovoljnici njegovom odlukom. Cijeli slučaj istražuje policija.

Nakon susreta Stojković se nije suzdržavao teških izjava.

"Sramim se što sam Srbin, odreći ću se srpske putovnice. Ne može se ovo svirati na derbiju. Ja sam izvadio loptu, a on ju nije ni vidio od mene. Sramota. Svaka čast igračima Zvezde, ali ovo što se dogodilo velika je sramota", izjavio je Stojković za srpske medije.

Linker
20. travanj 2024 04:19