Solari
 Octavio Passos/Getty Images / Getty Images
ČEKA SE SAMO POTVRDA

VIJEST KOJU JE ČEKALA NOGOMETNA EUROPA! REAL DONIO VELIKU ODLUKU I DANAS OBJAVLJUJE IME NOVOG TRENERA Direktor jednom izjavom nagovijestio rasplet!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. studeni 2018. 15:25

Otkako je na klupi Real Madrida naslijedio Julena Lopeteguija, Santiago Solari nastavlja nizati odlične rezultate s Real Madridom, točnije četiri pobjede u četiri utakmice. Iako su u 'kraljevskom klubu' najavljivali kako je Solari samo privremeno riješenje izgleda kako bi uskoro mogao postati i trajno.

Naime, španjolski i engleski mediji javljaju kako je vodstvoReala već donijelo važnu odluku te da će danas objaviti kako Solari postaje trajni trener Reala za ovu sezonu. Pravilo u španjolskoj La ligi ne dozvoljava privremenom treneru da na klupi provede duže od dva tjedna, a obzirom da je Solari bitno promjenio krvnu sliku momčad u posljednje vrijeme lako je moguće da postane i službeno nasljednik Lopeteguija. Kada je jednom prilikom upitan o svojoj poziciji, Solari je kazao:

MADRID, SPAIN - MARCH 08: Head coach Santiago Solari of Real Madrid CF gives the ok to his team during the UEFA Youth League Quarter Finals match between  Real Madrid CF and SL Benfica at Estadio Alfredo Di Stefano on March 8, 2016 in Madrid, Spain.  (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

- Na prvom mjestu je Real i treba učiniti sve za dobrobit momčadi, sve ostalo je nevažno.

Da bi Solari mogao ostati na klupi Reala duže od dva tjedna dao je naslutiti i predsjednik Emilio Butragueno.

- Prava istina je da smo zadovoljni s njim. Iza nas su teške utakmice, a i imali smo velikih problema s ozljedama, ali pokazali smo karakter. Imamo sjajne igrače i čitava momčad se diže iz utakmice u utakmicu, moramo samo nastaviti u istom ritmu.

OVDJE POGLEDAJTE GOLOVE S UTAKMICE CELTA - REAL

U kontekst dolaska na Santiago Bernabeu su se neko vrijeme dovodili Antonio Conte i Mauricio Pochettino, ali izgleda kako od čitave priče ipak neće biti ništa. Kapetan Sergio Ramos u jednom je navratu dao do znanja što misli o ideje da talijanski stručnjak sjedne na klupu Los Blancosa, dok s druge strane Pochetino nema nikakvu intenciju napustiti Tottenham s kojim posljednjih sezona radi sjajan posao.

Kada se sve uzme u obzir gotovo je sigurno da će Solari ostati na klupi Reala barem do ljeta 2019. godine.

Linker
23. travanj 2024 12:37