TURIN, ITALY - FEBRUARY 17: Marko Pjaca of Juventus in action during the Serie A match between Juventus FC and US Citta di Palermo at Juventus Stadium on February 17, 2017 in Turin, Italy. (Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images)
Tullio M. Puglia/Getty Images

HOĆE LI ZAIGRATI?

VRAĆA SE JEDAN OD NAJVEĆIH DRAGULJA HRVATSKOG NOGOMETA Nakon 273 dana pauze Marko Pjaca osvanuo na popisu trenera Massimiliana Allegrija

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 17.12.2017. u 08:05

 • Marko Pjaca se vratio u prvu momčad Juventusa! Massimiliano Allegri jučer je obavio popis igrača koji konkuriraju za današnji ogled protiv Bologne, a na kojem se našlo ime i hrvatskog reprezentativca.

  Nakon četiri nastupa za mladu momčad Juventusa, za koju je postigao dva pogotka i dodao tri asistencije i jedne prijateljske utakmice, odnosno čak 273 dana stanke nakon ozljede zarađene na utakmici reprezentacije, Pjaca je ponovo u Allegrijevim planovima.

  - Pomogao je mladoj momčadi i pronašao dobru formu - rekao je kratko trener Juventusa o Pjaci na konkurenciji za novinare uoči utakmice.

   

  Sama činjenica da je na klupi otvara i mogućnost da mu Allegri ponudi koju minutu i tako nagradi Pjacin silan napor tijekom perioda oporavka i rehabilitacije, ali puno toga ovisit će i kretanju rezultata. U svakom slučaju manje važno, puno je važnije da je Pjaca konačno u prvoj momčadi Juventusa i da su prve seniorske minute nakon teške ozljede samo pitanje trenutka.

  Iz drugih medija