Tullio M. Puglia/Getty Images
HOĆE LI ZAIGRATI?

VRAĆA SE JEDAN OD NAJVEĆIH DRAGULJA HRVATSKOG NOGOMETA Nakon 273 dana pauze Marko Pjaca osvanuo na popisu trenera Massimiliana Allegrija

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 17. prosinac 2017. 09:05

Marko Pjaca se vratio u prvu momčad Juventusa! Massimiliano Allegri jučer je obavio popis igrača koji konkuriraju za današnji ogled protiv Bologne, a na kojem se našlo ime i hrvatskog reprezentativca.

Nakon četiri nastupa za mladu momčad Juventusa, za koju je postigao dva pogotka i dodao tri asistencije i jedne prijateljske utakmice, odnosno čak 273 dana stanke nakon ozljede zarađene na utakmici reprezentacije, Pjaca je ponovo u Allegrijevim planovima.

- Pomogao je mladoj momčadi i pronašao dobru formu - rekao je kratko trener Juventusa o Pjaci na konkurenciji za novinare uoči utakmice.

Sama činjenica da je na klupi otvara i mogućnost da mu Allegri ponudi koju minutu i tako nagradi Pjacin silan napor tijekom perioda oporavka i rehabilitacije, ali puno toga ovisit će i kretanju rezultata. U svakom slučaju manje važno, puno je važnije da je Pjaca konačno u prvoj momčadi Juventusa i da su prve seniorske minute nakon teške ozljede samo pitanje trenutka.

Linker
23. travanj 2024 09:28