Reuters / Stefan Wermuth Livepic / REUTERS
STALNO MU NEŠTO NE ODGOVARA

WEST HAMOV IZDAJNIK KONAČNO OTKRIO PRAVU ISTINU O BIJEGU IZ LONDONA 'Oni pogode četiri stative, a svi oko mene slave... Za sve je kriv Bilić!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. ožujak 2017. 13:49

Francuski reprezentativac Dimitri Payet u siječnju je napustio redove West Hama i za 28 milijuna eura preselio u Marseille. Payet je bio jedan od najvažnijih igrača Slavena Bilića prošle sezone koji je uvelike pridonio visokom sedmom mjestu na ljestvici Premier lige.

Ipak, samo nekoliko mjeseci kasnije, pukla je ljubav između hrvatskog stratega i Francuza koji je u jednom trenutku i odbio igrati za 'čekičare', a sada je za ugledni L’Equipe otkrio glavni razlog takvom epilogu.

- Nije mi se sviđao naš defanzivni pristup nogometu. Smetalo mi je to i igrao sam utakmice, a da u njima uopće nisam uživao. Čuo sam se s ljudima u Marseilleu i reagirao brzo jer bi u protivnom izgubio šest mjeseci.

Utakmica protiv Hulla u prosincu prošle godine bila je kap koja je prelila čašu, jer kako kaže vidio je kako nema mogućnosti napretka.

- Dobili smo tu utakmicu 1:0, ali oni su tu utakmicu pogodili vratnicu četiri puta. Svi su bili sretni u svlačionici nakon utakmice, ali og je dana igrač susreta definitivno bila vratnica. Nakon svega toga jednostavno sam shvatio kako nema prostora za napredak, trebao mi je novi izazov.

Linker
19. travanj 2024 12:00