Screenshot
BUNDESLIGA

ZABIO JEDAN OD NAJLJEPŠIH GOLOVA OVE SEZONE, ALI SAM SEBI Htio je najbolje, a njegov vratar mogao je samo pogledom ispratiti savršeno odmjeren udarac

Piše: HinaObjavljeno: 13. siječanj 2018. 19:32

Nakon zimske pauze nastavljeno je natjecanje u Bundesligi, a subotu u 18. kolu Kovačev Eintracht i Kramarićev Hoffenheim su remizirali.

Eintracht, kojeg vodi Niko Kovač, na domaćem je terenu protiv Freiburga vodio pogotkom Hallera u 28. minuti, ali gosti su uspjeli doći do izjednačenja, a strijelac je bio Robin Koch (51). Ante Rebić nije bio u sastavu Eintrachta.

Hrvatski napadač Andrej Kramarić mogao je donijeti pobjedu Hoffenheimu. U igru je ušao u 57. minuti kod rezultata 1-1, a u 65. je imao stopostotnu priliku, ali je njegov udarac sa pet metara čudesno obranio golman Werdera.

Josip Brekalo nije bio u sastavu Stuttgarta koji je dobio Herthu sa 1-0, i to zahvaljujući austogolu Niklasa Starka u 78. minuti.

Hannover je nakon pola sata igre gubio sa 0-2 od Mainza, ali onda se ukazao Niclas Füllkrug. U 33. i 38. iz penala je pogodio za 2-2, a 15 minuta prije kraja susreta zabio je i pobjednički gol.

Dan ranije Bayern je na gostovanju pobijedio Bayer Leverkusen 3-1. Bavarci su ovim slavljem produžili niz od pet uzastopnih pobjeda.

Večeras bi Marko Pjaca trebao debitirati u Bundesligi, njegov Schalke gostuje kod Leipziga.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
18. travanj 2024 23:10