Osijek, 080517. Zupanijski sud u Osijeku. Nastavak sudjenja Zdravku Mamicu i ostalima zbog izvlacenja novca iz Dinama. Zdravko Mamic napustio je Zupanijski sud prije pocetka rasprave. Na fotografiji: dravko Mamic za vrijeme prepirke s odvjetnicima i sucem Darkom Kruslinom u hodniku suda. Foto: Vlado Kos / Cropix
Vlado Kos / HANZA MEDIA

NASTAVAK SPORA

ZDRAVKO MAMIĆ IPAK DOŠAO NA NA NASTAVAK SUĐENJA Nakon jučerašnjeg vulgarnog ispada danas je mirno ušao u sudnicu, ispitan i proslavljeni hrv. sportaš

AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 09.05.2017. u 09:58

  • Zdravko Mamić jutros je ipak došao na nastavak suđenja na Županijski sud u Osijeku. Ovoga puta, za razliku od jučer kada je uoči suđenja imao verbalni, vulgarni ispad te je otišao sa suda, mirno je pričekao početak rasprave i bez riječi ušao u sudnicu.

    Suđenje je nastavljeno ispitivanjem svjedoka Dragutina Šurbeka, proslavljenog hrvatskog sportaša koji je posljednjih 14 godina član izvršnog odbora Dinama. Šurbek je kazao kako kao član tog odbora nije bio upoznat s time da je Dinamo davao pozajmice određenim fizičkim i pravnim osobama.

    Nije mogao ništa reći ni o transferima Luke Modrića i Dejana Lovrena iz Dinama, odnosno o njihovu eventualnom pravu na dio odštete. Danas bi trebao svjedočiti i Mirko Barišić. USKOK tereti Zdravka Mamića, njegova brata Zorana Mamića, bivšeg direktora Dinama Damira Vrbanovića i poreznika Milana Pernara za izvlačenje 117 milijuna kuna iz Dinama te utaju oko 12 milijuna kuna poreza.