REUTERS/Sergio Perez / REUTERS
ČEKAJU SE REZULTATI PRETRAGA

ZIDANE I ČAČIĆ U STRAHU ZBOG KOVAČIĆEVE OZLJEDE Mateu prijeti propuštanje utakmica odluke protiv Finske i Ukrajine, Zidane progovorio o Hrvatu

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 14. rujan 2017. 10:15

Mateo Kovačić ozlijedio je u sinoćnoj utakmici protiv APOEL-a u Ligi prvaka aduktor desne noge, dok se ne obavi magnetska rezonanca neće biti precizirana dijagnoza koliko će točno pauzirati, no Kovačić je travnjak Santiago Bernabeua napustio sa suzama u očima i govorom tijela “jao, zašto mi se to dogodilo“, što sugerira ga možda čeka i duži oporavak.

Ako je pukao mišić kao što se činilo, stanka je minimalno četiri do šest tjedana, to znači da Kovačić neće moći igrati za reprezentaciju u finišu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo s Finskom i Ukrajinom.

Za Kovačića je zao čas i u Realu, sve više je dobivao povjerenje trenera, a sad će konkurenti imati šansu. Real je zbog mišića u nekoliko dana ostao bez Benzeme i Kovačića, a dogodilo se bez starta protivnika, kako s mišićima u pravilu biva. U 19. minuti samo je sjeo na travnjak i nije skrivao jaku bol. Navijači su ga podrškom ispratili sa stadiona, a danas će sve biti jasnije i nadamo se najboljem.


Kovacic con problemas musculares abandona el... by bettermusibetterclife

Nakon susreta Kovačićevu je ozljedu komentirao i trener Reala Zinedine Zidane.

"Pričekajmo pa ćemo vidjeti o kakvoj se ozljedi radi, ali čini se da je Mateo obnovio istu ozljedu od prije nekoliko dana. Rekao mi je da mu se ne čini ozbiljno, ali pričekajmo rezultate magnetske rezonance", rekao je slavni Zizou.

Linker
19. travanj 2024 00:56