REUTERS/Sergio Perez
'PA NIJE GA BILO 15, 20 DANA...'

ZIDANE OTKRIO MISTERIJ: GDJE JE NESTAO KAPETAN REALA USRED UTAKMICE PA NAHVALIO RONALDA I MODRIĆA 'On dolazi iz neke druge galaksije!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. ožujak 2018. 21:34

Real Madrid svladao je danas s 2:1 u gostima Eibar, a utakmicu 'Kraljeva' s dva je pogotka obilježio Cristiano Ronaldo. Za nas je posebno bitan i uspješan povratak Luke Modrića koji se iskazao asistencijom za prvi pogodak Portugalca.

Na press konferenciji nakon utakmice pred novinare je izašao Zinedine Zidane. Strateg Reala u svom je izlaganju nahvalio spomenuti dvojac.

"Za mene je on iz druge galaksije. Što on čini je uvijek pozitivno za nas. On jednostavno zna da će postići pogodak. A kada postigne dva, on traži i treći. On je drugačiji, rekao bih poseban igrač", nahvalio je Zidane Ronalda, a onda se osvrnuo i na sjajnu predstavu hrvatskog reprezentativca:

"Istina je da se nakon 15, skoro pa 20 dana, Luka vratio i sjajno odradio utakmicu. On je naš važan igrač i ono što je napravio, napravio je jako dobro."

Osim dojmova o najzaslužnijima za pobjedu, Francuz je novinarima objasnio i zašto je s terena na nekoliko minuta nestao Sergio Ramos.

"Mislim da se Sergio malo usrao. Imao je veliku nuždu pa je otišao u toalet i brzo se vratio", otkrio je Zidane i taj misterij.

ASISTENCIJU I GOL POGLEDAJTE OVDJE.

Linker
20. travanj 2024 06:36