Zidane
 JOSE JORDAN / AFP / JOSE JORDAN AFP
RASPISALI SE ENGLEZI

ZIDANE PROGOVORIO O MOGUĆEM ODLASKU IZ MADRIDA I TEMI KOJA JE ZATRESLA ŠPANJOLSKU 'Situacija se mijenja iz dana u dan! Sad sam trener Reala, ali...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. ožujak 2020. 17:58

Engleski mediji raspisali su se o tome kako bi predsjednik Juventusa Andrea Agnelli uskoro mogao dovesti Zinedinea Zidanea. Francuski stručnjak je u odličnim odnosima s prvim čovjekom 'stare dame' koji mu je navodno spreman ponuditi trogodišnji ugovor uz plaću od osam milijuna eura, maksimalno koliko mogu ponuditi strategu kada su u pitanju pravila kluba.

Vjeruju u Torinu kako bi im dolazak Francuza podigao šanse za osvajanje Lige prvaka kao i činjenica da bi svojim dolaskom privukao brojna druga velika nogometna imena kao i sponzore.

O čitavoj priči sada je progovorio i sam Zinedine Zidane.

GIUSEPPE CACACE / AFP
GIUSEPPE CACACE AFP

- Nikad ne možete reći da ćete ostati u bilo kojoj nogometnoj ulozi. Osjećam da me klub podržava, radimo u istom smjeru, ali svi znamo kako stvari funkcioniraju. Sve je u rezultatima, situacija se mijenja iz dana u dan - rekao je Zizou pa nastavio:

- Danas sam trener Real Madrida, ali to se može promijeniti. Niko me nije kontkatirao, ali ja želim reći kako uživam surađivati sa svojim igračima svakog dana

Linker
20. travanj 2024 13:45