Brad Penner-USA TODAY Sports / Reuters
A SEZONA JOŠ NIJE NI POČELA...

ZIDANE UOPĆE NIJE RAZGOVARAO S IGRAČIMA NAKON POTOPA PROTIV ATLETICA Slavni trener izgubio povjerenje navijača, on sve nezadovoljniji...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. srpanj 2019. 20:32

Nakon neuspješne sjevernoameričke predsezonske turneje Real Madrida svako malo u javnost procure novi detalji iz njihove svlačionice. Španjolski mediji tako su otkrili da Zinedine Zidane uopće nije razgovarao sa svojim igračima neposredno nakon katastrofalnog 7:3 poraza od Atletico Madrida u prijateljskoj utakmici. Navodno se nije spustio u svlačionicu, nego je otišao izravno na press konferenciju pa onda u autobus.

Nadalje, tijekom spomenute turneje Zidane se nadao da će Real unovčiti nekog igrača koje je on označio kao višak, a to su Gareth Bale, James Rodriguez i Mariano Diaz, no ništa od navedenog nije se dogodilo. A Paula Pogbu želio je vidjeti u redovima svoje momčadi u predsezoni. Ni to se dosad nije dogodilo. Daily Mail piše da je Florentino Perez obećao Zidaneu dovođenje Pogbe kada je ovaj pristao vratiti se na klupu, ali šef Reala nije to zasad ispunio, a kao alternative slavnom je Francuzu ponudio nekoliko opcija: Christiana Eriksena, Donnyja van de Beeka i Fabiana Ruiza.

Prema napisima španjolskih, ali i engleskih medija, u Realu sada spremaju ponudu tešku 150 milijuna eura za Pogbu, što će biti njihov zadnji pokušaj da dovedu francuskog veznjaka ovoga ljeta. Iako je Perez oklijevao izdvojiti toliki novac za Pogbu, čak i njegovi savjetnici podržali su Zidanea i njevovu namjeru da ojača vezni red dovođenjem skupocjenog pojačanja.

Nedjeljna anketa Marce otkrila je kako čak 64% ispitanika (od njih 180.000) smatra da Zidane nije prava osoba za trenera Reala u novoj sezoni. A trenerova isprika za slabije rezultate može biti činjenica da mu Perez nije doveo igrača kojeg je najviše želio i koji mu je obećan. U slučaju da Real uspije dovesti Pogbu, Zidane ne bi mogao tražiti nikakve isprike...

Linker
19. travanj 2024 20:50