Soccer Football - Barcelona v Real Madrid Spanish Super Cup First Leg - Barcelona, Spain - August 13, 2017 Real Madrid coach Zinedine Zidane REUTERS/Juan Medina
REUTERS/Juan Medina

PIŠE MUNDO DEPORTIVO

ZINEDINE ZIDANE NAPUŠTA REAL MADRID? Katalonci tvrde: Sjajnog Francuza čeka ponuda koju neće moći odbiti

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 13.10.2017. u 11:34

 • Ukoliko je za vjerovati napisima katalonskog Mundo Deportiva Zinedine Zidane mogao bi napustiti klupu Real Madrida na kraju aktualne sezone.

  "Od predsjednika Francuskog nogometnog saveza do Varanea i Deschampsa, svi su uvjereni da Zidane ima sve potrebno da postane novi francuski izbornik", piše Mundo Deportivo.

  Aktualnom francuskom izborniku Didieru Deschampsu ugovor s Francuskim nogometnim savezom istječe nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji.

  Ukupno 72% ispitanika u anketama podržava ideju da Zidane preuzme klupu francuske reprezentacije. Istovremeno sve je veći broj kritičara aktualnog izbornika Deschampsa, posebice nakon remija protiv Bjelorusije i Luksemburga u kvalifikacijama za SP u Rusiji.

  "Deschamps je šokirao time što ne zna iskoristiti potencijal igrača poput Mbappea, Griezmanna ili Pogbe. Francuska javnost smatra da je reprezentaciji potrebna nova krv i tu u priču ulazi Zidane", piše Mundo Deportivo i zaključuje:

  "Ako mu Francuski nogometni savez ponudi posao Tidane će teško odbiti njihovu ponudu i Florentino Perez morat će tražiti novog trenera. Kao glavni favorit spominje se njemački izbornik Joachim Löw".

   

  Kako je ovakvu vijest lansirao katalonski Mundo Deportivo ipak ju treba uzeti s rezervom jer je lako moguće da je samo riječ o pokušaju destabilizacije Barceloninon najvećeg rivala Reala s kojim je Zidane osvojio dva uzastopna naslova u Ligi prvaka.