REUTERS/Juan Medina
PIŠE MUNDO DEPORTIVO

ZINEDINE ZIDANE NAPUŠTA REAL MADRID? Katalonci tvrde: Sjajnog Francuza čeka ponuda koju neće moći odbiti

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. listopad 2017. 13:34

Ukoliko je za vjerovati napisima katalonskog Mundo Deportiva Zinedine Zidane mogao bi napustiti klupu Real Madrida na kraju aktualne sezone.

"Od predsjednika Francuskog nogometnog saveza do Varanea i Deschampsa, svi su uvjereni da Zidane ima sve potrebno da postane novi francuski izbornik", piše Mundo Deportivo.

Aktualnom francuskom izborniku Didieru Deschampsu ugovor s Francuskim nogometnim savezom istječe nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Ukupno 72% ispitanika u anketama podržava ideju da Zidane preuzme klupu francuske reprezentacije. Istovremeno sve je veći broj kritičara aktualnog izbornika Deschampsa, posebice nakon remija protiv Bjelorusije i Luksemburga u kvalifikacijama za SP u Rusiji.

"Deschamps je šokirao time što ne zna iskoristiti potencijal igrača poput Mbappea, Griezmanna ili Pogbe. Francuska javnost smatra da je reprezentaciji potrebna nova krv i tu u priču ulazi Zidane", piše Mundo Deportivo i zaključuje:

"Ako mu Francuski nogometni savez ponudi posao Tidane će teško odbiti njihovu ponudu i Florentino Perez morat će tražiti novog trenera. Kao glavni favorit spominje se njemački izbornik Joachim Löw".

Kako je ovakvu vijest lansirao katalonski Mundo Deportivo ipak ju treba uzeti s rezervom jer je lako moguće da je samo riječ o pokušaju destabilizacije Barceloninon najvećeg rivala Reala s kojim je Zidane osvojio dva uzastopna naslova u Ligi prvaka.

Linker
19. travanj 2024 09:48