REUTERS/Dylan Martinez
MUKE ZA DANCA

ZVIJEZDA S OTOKA NIKAKO DA OSTVARI TRANSFER U REAL, U ISTIM PROBLEMIMA KAO I MODRIĆ I Luka je morao čekati, ali njemu se situacija dodatno komplicira!

Jedan od najboljih veznjaka današnjice nije baš zadovoljan raspletom ljetnog prijelaznog roka...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. rujan 2019. 18:20

Christian Eriksen poslao je jednostavnu poruku, a koja dovoljno otkriva kako se osjeća.

"Sve bih dao da mogu upravljati sa sobom kao na Football Manageru!", rekao je za Ekstra Bladet.

Frustriran je jer nije dobio zeleno svjetlo. Ostao je u Tottenhamu, njegov transfer u Real Madrid na kraju se nije dogodio. No situacija bi se mogla zakomplicirati za Spurse, jer 27-godišnjaku istječe ugovor sljedeće godine i teoretski bi mogao napustiti klub kao slobodan igrač.

Soccer Football - Champions League Semi Final Second Leg - Ajax Amsterdam v Tottenham Hotspur - Johan Cruijff Arena, Amsterdam, Netherlands - May 8, 2019  Tottenham's Christian Eriksen in action        Action Images via Reuters/Matthew Childs
Action Images via Reuters

"U siječnju će klub stisnuti svoju zvijezdu i potpisat će novi ugovor. Nema šanse da ga Spursi puste besplatno", reći će informirani izvor engleskim medijima.

Njegove izjave nisu se svidjele treneru, Mauricio Pochettino navodno je poručio da će se morati boriti za mjesto u momčadi kao i svaki drugi igrač...

"Znam da sam izjavio da želim napustiti London, da želim drugu sredinu, ali ne žalim za tim izjavama. Ne znam što je sve napisano, ali ne bježim od svojih snova", rekao je 27-godišnjak.

Neki će povući paralelu i s Lukom Modrićem, koji je također morao ostati sezonu duže nego što je trebao. Daniel Levy, prvi čovjek Tottenhama, nije baš bio jedan od onih koji je razmišljao previše o željama i osjećajima svojih mladića...

AMSTERDAM, NETHERLANDS - FEBRUARY 13: Donny van de Beek challenges Luka Modric of Madrid during the UEFA Champions League Round of 16 First Leg match between Ajax and Real Madrid at Johan Cruyff Arena on February 13, 2019 in Amsterdam, . (Photo by Lars Baron/Getty Images)
Getty Images

"Luka Modrić nikako nije za prodaju. Nema te cijene za koju bi ga pustili", rekao je Daniel za Guardian 2011. godine.

Slično se dogodilo i u scenariju Garetha Balea:

"Bale? Ne, ne dolazi u obzir!", ponavljao je od 2010. godine.

Na kraju je, očekivano, popustio u oba scenarija. U slučaju Christian Eriksena situacija je možda malo i kompliciranija jer je stariji, a i ugovor mu istječe, tako da će biti zanimljivo vidjeti kako će sve završiti...

GETAFE, SPAIN - APRIL 16: Gareth Bale (L) of Real Madrid CF clashes hands with his head coach Zinedine Zidane (R) as he leaves the pithc  during the La Liga match between Getafe CF and Real Madrid CF at Coliseum Alfonso Perez on April 16, 2016 in Getafe, Spain.  (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
Getty Images

Linker
26. travanj 2024 14:39