BARCELONA, SPAIN - APRIL 04: Ivan Rakitic of Barcelona looks on during the UEFA Champions League Quarter Final Leg One between FC Barcelona and AS Roma at Camp Nou on April 4, 2018 in Barcelona, Spain. (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)
Mike Hewitt/Getty Images

PIŠE MARCA

BARCELONA IMA SPREMNU ZAMJENU ZA RAKITIĆA Samo je jedan igrač u katalonskom velikanu nezamjenjiv, a evo tko ugrožava hrvatskog veznjaka

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 22.07.2018. u 08:11

 • Na današnjoj naslovnici Marce osvanuo je tekst pod naslovom 'Barcelona je pripremila zamjene'.

  U tekstu se navodi kako katalonski velikan ima dugoročni plan za budućnost i kako su već spremne alternative za aktualne nositelje momčadi. Spremna je i alternativa za jednod od tih nositelja, našeg Ivana Rakitića (30).

  U tekstu se navodi da za svaku zvijezdu postoji spremna alternativa, za svaku osim jedne. A ta je pogađate - Lionel Messi.

  Tako su tijekom sezona uspješno pronađene zamjene za Xavija, Andresa Iniestu, Neymara i Danija Alvesa, kao i još ranije za Carlesa Puyola.

  Screenshot: Marca
   

  Marca tako navodi kako je potencijalna zamjena za Rakitića, odnosno Sergija Busquetsa - Arthur Melo. Riječ je o Brazilcu kojeg je Barcelona kupila u ožujku ove godine od Gremija. Tek mu je 21 godina i u klubu se nadaju kako će stasati u dostojnu zamjenu. Dok Melo pikira na poziciju Rakitića i Busquetsa na pozciju Gerarda Piquea cilja francuski stoper Clement Lenglet, doveden iz Seville.

  Iz drugih medija