Martin Rose/Bongarts/Getty Images
IZJAVIO ZA SPORT BILD

BAYERNOVA ZVIJEZDA ISTAKNULA KOVAČA KAO JEDAN OD GLAVNIH ADUTA ZA OSTVARENJE NAJVEĆEG CILJA 'Ljuti smo i imamo Niku'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. rujan 2018. 18:32

Thomas Müller, jedna od najvećih zvijezda Bayerna, otkrio je za Sport Bild kako se veseli pohodu na titulu u Ligi prvaka ove sezone.

Posljednje dvije sezone Bayern je gubio od kasnije pobjednika Reala, 2017. u četvrtfinalu, a ove godine u polufinalu i Müller je svjestan da Bavarcima malo nedostaje za uspinjanje na tron.

"Imali smo nesreće protiv Reala, ali to izvlači dodatnu energiju iz nas. Svi mi znamo da možemo do naslova", rekao je Müller.

Onda je otkrio Bayernove glavne adute u pohodu na titulu u Ligi prvaka ove sezone.

"Ljuti smo i imamo Niku Kovača, novog, mladog i ambicioznog trenera", rekao je Müller.

Soccer Football - German Super Cup - Eintracht Frankfurt v Bayern Munich - Commerzbank-Arena, Frankfurt, Germany - August 12, 2018   Bayern Munich's Thomas Muller reacts   REUTERS/Ralph Orlowski    DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video
REUTERS

"I u četvrtfinalu prošle godine i ove godine bili smo prokleto blizu Realu. A kasnije je upravo Real osvojio naslov. To samo pokazuje da nismo bili daleko od velike stvari. Nadam se da ćemo ove sezone između ožujka i svibnja imati punu momčad na raspolaganju. Tada smo u igri za naslov", taključila je Bayernova zvijezda.

Linker
26. travanj 2024 21:50