Alex Livesey/Getty Images
Getty Images

ODUŠEVIO STRUKU I NAVIJAČE

BIVŠI HAJDUKOVAC OSVAJA OTOK Slavni Nizozemac otkrio zašto je htio baš njega i zašto se Nikola Vlašić tako brzo prilagodio u velikom engleskom klubu!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 21.09.2017. u 20:01

 • Trener Evertona, Ronald Koeman, u razgovoru je za klupsku televiziju biranim riječima govorio o Nikoli Vlašiću koji je u svojim prvim nastupima za slavni engleski klub oduševio struku i navijače.

  "Nikola se prilagodio fantastično. Odličan je igrač i zato smo ga i kupili. Pazite, on ima samo 19 godina, a prepun je iskustva i može na igrati jednako dobro na nekoliko različitih pozicija", rekao je nizozemski stručnjak pa nastavio:

  "Bio je snažan na lopti protiv Sunderlanda i također protiv Atalante u Europskoj ligi. Pokazao je odmah svima koliki je talent. Vjerujem kako mu je jako pomoglo i to što je u prvoj momčadi imao puno suigrača koji su otprilike njegovo godište. Uvijek je dobro za mlade igrače kada oko sebe imaju vršnjake jer su u istoj fazi nogometnog razvijanja."

  Koeman s tom mladošću u kojoj bi veliku ulogu trebao imati bivši hajdukovac planira veliku budućnost za klub iz Liverpoola.

  "Mislim da imamo svijetlu budućnost jer smo u srijedu navečer utakmicu zvršili sa šest, ili sedam igrača koji su mlađi od 22 godine. Nadamo se svi kako će se svaki od tih igrača razvijati onako kako želimo i očekujemo."

  Nikola Vlašić će sljedeću priliku za dokazivanje treneru i navijačima imati već u subotu protiv Bournemoutha.