Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
PLANET HRVATSKA

BJELICA GA POSLAO U DRUGU MOMČAD DINAMA, A ON ZABLISTAO I SRUŠIO WEST HAM Mladi talent zabio dva gola i ostavio Modre u igri za četvrtfinale

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 14. studeni 2018. 00:26

Pobijedio je Dinamo u engleskom Dagenhamu West Ham 2:0 u drugoj utakmici Premier League International Cupa. Natjecanje je to kojemu se engleskim U-23 momčadima priključuju i klubovi s Kontinenta, a Dinamo je još u skupini sa Southamptonom i Portom.

Nakon poraza od Southamptona, Modri koje vode Igor Jovićević svladali su 'Čekičare' i ostali u igri za četvrtfinale (ulaze pobjednici šest skupina i dva najbolja drugoplasirana).

Oba pogotka za Modre postigao je Bojan Knežević (21), kojega je Nenad Bjelica nedavno preusmjerio u drugu momčad, očito, Knežević je dobro reagirao. Iz prve momčadi Jovićevićevu je škvadru u ovoj utakmici pojačao i Luka Menalo. Iduću utakmici Dinamo će igrati 24. studenoga protiv Porta.

Za Dinamo su igrali: Juric, Barišić, Gogić, Čuic, Čalušić, Hyunwoo (od 33.Gjira), Menalo (od 79. Maloku), B. Knežević, Leon, Cekici, Fintić (od 61. Plantak).

Linker
19. travanj 2024 14:23