2016 Rio Olympics - Rowing - Final - Men's Double Sculls Final A - Lagoa Stadium - Rio De Janeiro, Brazil - 11/08/2016. Martin Sinkovic (CRO) of Croatia and Valent Sinkovic (CRO) of Croatia react after winning gold medals at the finish. REUTERS/Murad Sezer FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. - RTSMNVB
Murad Sezer / REUTERS

'VELIKA STVAR'

BRAĆA SINKOVIĆ NAKON OSVAJANJA EUROPSKOG ZLATA 'Može to još puno bolje...moramo ispraviti neke greškice ako želimo biti svjetski prvaci'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 04.08.2018. u 15:00

 • Prve izjave nakon osvajanja naslova europskih prvaka u dvojcu bez kormilara dali su braća Valent i Martin Sinković.

  "Mislim da može to još puno bolje, ali zlato je tu. Francuzi su bili brži u prvom dijelu, a Srbi i Rumunji su nas vodili što nije bio slučaj u polufinalu. Mislim da nismo dobro odveslali taj prvi dio i na tome moramo raditi za Svjetsko prvenstvo. Ipak, tu je prva velika medalja u dvojcu što je velika stvar. Nadam se da će tako biti i na svjetskom prvenstvu", rekao je Martin Sinković, prenosi HRT.

  Na njega se nadovezao Valent Sinković: "Kako je brat i rekao, nismo krenuli najbolje u ovu trku, ali borili smo se i išli do kraja na glavu i na kraju uspjeli pobijediti. Što je i najvažnije".

  Tvrdi da za osvajanje svjetskog zlata moraju još bolje.

  "Moramo ispraviti neke greškice ako želimo biti svjetski prvaci. Tako da nam sad slijedi ono najteže, pripreme. Idemo s guštom to odraditi".

  Iz drugih medija