sn arhiva
GOSPODSKI POZDRAV

CRO COP ODRADIO VAGANJE, SVE JE SPREMNO ZA OKRŠAJ Mirko Filipović djeluje fizički jače od četiri godine starijeg suparnika

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. prosinac 2017. 11:05

Nakon odrađenog službenog vaganja sve je spremno za spektakl u Saitama Areni.

Mirko Filipović i njegov suparnik Tsuyoshi Kohsaka odradili su 'vagu' uoči međusobnog okršaja koji je na rasporedu 31. prosinca kao deveti po redu (oko 11.30 po hrvatskom vremenu).

Gornja dogovorena granica bila je 120 kilograma i obojica boraca bili su ispod te crte. Filipović je težio 110 kilograma, a Kohsaka je bio devet kilograma lakši. Nakon tradicionalnog odmjeravanja oči u oči borci su se rukovali i gospodski razišli.

Što se dojma tiče, valja reći da 43-godišnji Cro Cop djeluje fizočki zaista moćno, bolje od četiri godine starijeg suparnika Kohsake. Podsjećamo, Kohsaka je u četvrtfinalu prošlogodišnjeg Rizinovog Grand Prixa poražen od gorostasa Baruta Kaita kojeg je kasnije Cro Cop pobijedio u polufinalu i otišao do kraja.

Raspored

Borba Mirka Filipovića s Japancem Kohsakom na staru godinu 31. prosinca prema rasporedu je deveta, s tim da cijeli program počinje u 8 sati po hrvatskom vremenu.

To konkretno znači da bi se Cro Cop u ringu trebao pojaviti oko 11.30. U Hrvatskoj će borbu prenositi gol.hr, a snimka će biti kasnije prikazana na Novoj TV.

Linker
25. travanj 2024 05:39