Dario Šarić i Marcus Morris
 Profimedia, Press Association
KLADIONIČARSKI TROBOJ

DARIO ŠARIĆ U ULOZI NA KAKVU NIJE NAVIKNUO Hrvatski košarkaš za BBC prognozirao premierligaško kolo: Na njegovim savjetima možete dobro zaraditi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. siječanj 2018. 13:40

Ovog vikenda na rasporedu je 23. kolo engleskog nogometnog prvenstva, a BBC-ov nogometni ekspert Mark Lawrenson iskoristio je gostovanje NBA lige u Londonu kako bi zvijezde dviju momčadi upitao za prognoze nadolazećih utakmica.

Podsjećamo, u četvrtak navečer snage su u Londonu odmjerili Philadelphia i Boston, a nakon susreta Lawrenson je iskoristio priliku i porazgovarao s Dariom Šarićem (Philadelphia) i Aronom Baynesom (Boston) o nekošarkaškoj temi.

"Nogomet je glavni sport u Hrvatskoj. Imamo puno legendarnih igrača i nekoliko dobrih i u ovom trenutku. Kao dijete počnete igrati na ulici protiv prijatelja i susjeda. Ja sam se odlučio igrati košarku, ali sada čak i više pratim nogomet od košarke i znam više nogometaša nego onih iz NBA-a zbog područja u kojem sam odrastao i ljudi s kojima sam odrastao", rekao je Šarić za BBC.

Lawrenson, Šarić i Barnes dali su svoje prognoze 23. kola Premiershipa, a tko će biti uspješniji znat ćemo u ponedjeljak kada se odigra posljednja utakmica kola.

Šarićeve prognoze utakmica 23. kola Premiershipa:

Chelsea - Leicester (2:0)

Crystal Palace - Burnley (1:1)

Huddersfield - West Ham (1:2)

Newcastle - Swansea (2:2)

Watford - Southampton (2:0)

West Bromwich Albion - Brighton (1:0)

Tottenham - Everton (3:1)

Bournemouth - Arsenal (0:2)

Liverpool - Manchester City (2:4)

Manchester United - Stoke City (1:0)

Nakon Šarićeve prognoze pogledom na kladionice pridodali smo koeficijente njegovim tipovima. I konačni koeficijent zaista je impresivan. Primjerice da kojim slučajem Šarić pogodi tipove svih utakmica za uloženih deset kuna možete zaraditi čak 11.367 kuna. Nije loše.

Linker
26. travanj 2024 22:54