Philadelphia 76ers' Dario Saric (left) and Boston Celtics' Marcus Morris in action during the NBA London Game 2018 at the O2 Arena, London., Image: 359894809, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, No commercial use without prior permission., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

KLADIONIČARSKI TROBOJ

DARIO ŠARIĆ U ULOZI NA KAKVU NIJE NAVIKNUO Hrvatski košarkaš za BBC prognozirao premierligaško kolo: Na njegovim savjetima možete dobro zaraditi

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 12.01.2018. u 12:40

 • Ovog vikenda na rasporedu je 23. kolo engleskog nogometnog prvenstva, a BBC-ov nogometni ekspert Mark Lawrenson iskoristio je gostovanje NBA lige u Londonu kako bi zvijezde dviju momčadi upitao za prognoze nadolazećih utakmica.

   

  Podsjećamo, u četvrtak navečer snage su u Londonu odmjerili Philadelphia i Boston, a nakon susreta Lawrenson je iskoristio priliku i porazgovarao s Dariom Šarićem (Philadelphia) i Aronom Baynesom (Boston) o nekošarkaškoj temi.

   

  "Nogomet je glavni sport u Hrvatskoj. Imamo puno legendarnih igrača i nekoliko dobrih i u ovom trenutku. Kao dijete počnete igrati na ulici protiv prijatelja i susjeda. Ja sam se odlučio igrati košarku, ali sada čak i više pratim nogomet od košarke i znam više nogometaša nego onih iz NBA-a zbog područja u kojem sam odrastao i ljudi s kojima sam odrastao", rekao je Šarić za BBC.

  Lawrenson, Šarić i Barnes dali su svoje prognoze 23. kola Premiershipa, a tko će biti uspješniji znat ćemo u ponedjeljak kada se odigra posljednja utakmica kola.

   

  Šarićeve prognoze utakmica 23. kola Premiershipa:

  Chelsea - Leicester (2:0)

  Crystal Palace - Burnley (1:1)

  Huddersfield - West Ham (1:2)

  Newcastle - Swansea (2:2)

  Watford - Southampton (2:0)

  West Bromwich Albion - Brighton (1:0)

  Tottenham - Everton (3:1)

  Bournemouth - Arsenal (0:2)

  Liverpool - Manchester City (2:4)

  Manchester United - Stoke City (1:0)

   

  Nakon Šarićeve prognoze pogledom na kladionice pridodali smo koeficijente njegovim tipovima. I konačni koeficijent zaista je impresivan.  Primjerice da kojim slučajem Šarić pogodi tipove svih utakmica za uloženih deset kuna možete zaraditi čak 11.367 kuna. Nije loše.

  Iz drugih medija