REUTERS/Miguel Vidal
PRIMERA

DIEGO SIMEONE SIPAO KOMPLIMENTE NAKON NASTUPA HRVATSKOG NAPADAČA Kalinić zamijenio Griezmanna i kvalitetno iskoristio priliku

Piše: HinaObjavljeno: 26. rujan 2018. 18:24

Hrvatski napadač Nikola Kalinić oporavio se od ozljede desne noge te je odigrao 37 minuta u pobjedi Atlético Madrida od 3-0 nad Huescom. Trener Diego Simeone pohvalio je njegov nastup.

„Svidio mi se Kalinić kada je ušao, jako dobro se kretao“, rekao je Simeone na konfereciji za medije u Madridu. Bivši hrvatski reprezentativac ušao je u 53. minuti umjesto Antoinea Griezmanna kada je rezultat već bio 3-0.

„Momačad je u prvom poluvremenu napravila veliki napor. Kasnije sam napravio izmjene kako bi ušli svježi igrači, poput Kalinića i Gelsona, da dobiju minute te se ukope u ekipu“, dodao je Simeone.

SAŽETAK UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE

Ovo je bio drugi prvenstveni nastup Nikole Kalinića od kada je ljetos došao iz Milana. Prije mjesec dana je na gostovanju kod Celte Vigo odigrao posljednje 34 minute. I tamo je ušao kada je sve bilo riješeno odnosno kada je Celta vodila s 2-0, što je bio konačni rezultat. No 7. rujna je na treningu ozlijedio zglob desne noge pa se momčadi priključio prije šest dana.

„Kalinića i nove igrače još uvijek nismo stigli vidjeti na utakmicama“, rekao je Simeone prije nekoliko dana. Napadač s brojem 9 na leđima doveden je prošli mjesec kako bi bio pričuva Griezmannu i Diegu Costi u formaciji 4-4-2 no prilikom predstavljanja je poručio da će se nastojati izboriti za mjesto u momčadi.

Linker
19. travanj 2024 02:47