Screenshot

LUKA NA STO MUKA

FOTO: KAKAV LUKAVI ODGOVOR REALA NA SENZACIONALNI TRANSFER LUKE MODRIĆA! Hrvata odjenuli u sasvim novi dres i dali mu glavnu ulogu!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 07.08.2018. u 18:15

 • I dalje traje iščekivanje oko mogućeg prelaska Luke Modrića u milanski Inter. Priča koja ovih dana zaokuplja sportsku javnost danas je dobila novi nastavak, pomalo neozbiljni nastavak.

  Na Twitter stranici Real Madrida objavljena je fotografija hrvatskog kapetana u novoj (trećoj - crvenoj) garnituri dresova za novu sezonu. Time su bez puno objašnjenja i bez mogućih implikacija poručili upravi Intera da Modrić - ne ide nikuda!

  Luka je predstavljen kao glavna figura u prezentaciji novih dresova, a uz njega kao službeni promotori pojavili su se i Ramos, Varane, Benzema, Bale...

  Ovu suptilnu poruku jasno su shvatili i ugledni listovi poput Marce i Gazzette dello Sport te su i oni na svojim Twitter stranicama prenijeli spomenutu fotografiju.

  Kako su Sportske novosti već pisale, predsjednik Reala Florentino Perez će zajedno s Modrićem i trenerom Lopeteguijem obaviti već sutra važni razgovor, i konačno riješiti dilemu koja posljednjih dana zaokuplja nogometni svijet.

   

   

  Iz drugih medija