Privatna arhiva/SN
'JAKO GA JE POŠTOVAO...'

FOTO: POTRESNO! I ANDREJ KRAMARIĆ SE SVOJEDOBNO VOZIO U ISTOM KOBNOM HELIKOPTERU Hrvatski reprezentativac teško uzdrman tragedijom bivšeg šefa!

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 28. listopad 2018. 12:54

U helikopteru koji se u subotu navečer srušio nakon utakmice Leicestera i West Hama bio je i vlasnik Leicestera Vichai Srivaddhanaprabha, potvrdili su danas Mirror, a nešto kasnije i Daily Mail. Izazvalo je to brojne reakcije i brigu mnogih koji su poznavali bivšeg šefa Leicestera, između ostalog i hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića, koji je igrao za Lisice.

Helikopter se odmah nakon polijetanja s travnjaka Leicesterova stadiona koje je snimljeno i kamerom, srušio u obližnji park, nedaleko od stadiona Leicestera i potom zapalio. Iako još nema službene potvrde, pojedini su engleski mediji objavili da je u helikopteru bilo šest osoba, a letjelica kojom je tajlandski milijarder uvijek dolazio i odlazio s utakmica svog kluba brzo je nestala u plamenu.

Privatna arhiva/SN

Navodno je helikopter bez problema uzletio s terena igrališta i u početku letio iznad njega, prije nego što je pao u samoj blizini stadiona i pritom se u trenu pretvorio u buktinju. Svjedoci spominju problem sa stražnjm rotorom na helikopteru.

Potpredsjednik Leicestera Aiyawatt 'Top' Srivaddanaprabha i sportski direktor kluba John Rudkin navodno nisu bili u helikopteru, ali po zasad neslužbenim informacija, vlasnik kluba jest.

Zbog tragedije koja se dogodila kraj stadiona Leicestera King Power, javio se i hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić te izrazio duboku sućut i žaljenje obitelji, članovima kluba i navijačima Leicestera.

Privatna arhiva/SN

"Od prvog dana kad je došao u Leicester Andrej je imao golemo poštovanje prema vlasniku", kazao je njegov otac Josip za Sportske novosti i potvrdio da je sve ovo jako pogodilo Andreja.

Andrej Kramarić i sam se svojedobno vozio u tom helikoperu iznad Leicester Cityja, o čemu svjedoče i fotografije koje nam je ustupio tata

Privatna arhiva/SN

Šezdesetogodišnji Srivaddhanaprabha pomogao je Leicesteru da se vrati u vrh engleskog nogometa, uz njegovo vodstvo klub je 2016. osvojio prvu titulu u Premier ligi, a u klub je doveo čak dva Hrvata, Kramarića i Filipa Benkovića.

Krama je 2015. godine stigao iz Rijeke za devet milijuna eura i to je tada bio rekordni Leicesterov transfer, a ovoga je ljeta dres Lisica obukao i mladi Dinamov stoper Filip Benković, kojega je Vichai platio 13 milijuna eura. Benković je ubrzo nakon debija napustio klub i otišao na posudbu u Celtic.

Linker
19. travanj 2024 03:05