Instagram
NEPROCJENJIVO ISKUSTVO

HRVATSKI BORAC NA SPARINGU KOJEG ĆE ZAUVIJEK PAMTITI 'Nitro' se sjajno nosio s UFC-ovom zvijezdom i borcem kojeg za tri tjedna čeka meč karijere!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. ožujak 2019. 15:03

Polako se bliži kraju boravak bivšeg UFC-ovca Filipa Pejića u centrali American Top Teama na Floridi. “Nitro” je tamo proveo posljednje tjedne zajedno sa svojim klupskim kolegom Ivanom Erslanom i glavnim trenerom zagrebačke podružnice ATT-ja Draženom Forgačem, piše Fight Site.

Prema informacijama koje stižu iz Coconout Creeka, Pejić se sjajno nosi s konkurencijom koja je na samom svjetskom vrhu. Pa je tako ovog vikenda odradio pet rundi sparinga s možda budućim privremenim prvakom i ATT zvijezdom Dustinom Poirierom.

“Na današnjem treningu Filip je odradio pet rundi sa Dustinom Poirierom koji se za tri tjedna bori za titulu UFC prvaka u lakoj kategoriji. Sjajan trening s budućim UFC prvakom!”, stoji u objavi koju je Instagram stranica ATT-a objavila u nedjelju.

Poiriera za tri tjedna očekuje obračun s prvakom perolake kategorije Maxom Hollowayjem. Dvojac će odlučiti o novom privremenom prvaku u lakoj kategoriji. Poirier je već jednom slavio protiv “Blesseda”, ali u meču perolake kategorije. Naš Pejić se, podsjećamo, natječe upravo u toj diviziji.

Za mladog borca poput Pejića, koji je već jednom bio dio UFC-a te je brzopotezno otpušten nakon tek jednog poraza, ovakva iskustva su neprocjenjiva. Sparinzi s top borcima u kojima se može s njima nositi mu pokazuju da kvalitetom pripada eliti. A boravak u ATT-u, gdje trenira na desetke UFC boraca, mu je upravo to dokazao.

Linker
24. travanj 2024 05:29