Screenshot: HNTV

VELIKA NEIZVJESNOST

HRVATSKI NAPADAČ S NESTRPLJENJEM IŠČEKUJE ODLUKU Hoće li se ponoviti 'slučaj Soudani' ili su stvari drugačije u jednoj od najboljih liga svijeta?

AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 07.02.2018. u 13:53

  • Ivan Santini 8. veljače mora pred Disciplinsku komisiju Ligeu 1 zbog ponašanja na utakmici s Bordeauxom, koja je odigrana 16. siječnja.

    Santini je tada iznudio kazneni udarac i crveni karton za domaćeg igrača Bayssea. U 89. minuti je prvo laktom udario braniča, nakon čega ga je ovaj rukom odgurnuo. Sudac je pokazao na bijelu točku, Santini je zabio, kasnije i Rodelin za 0:2.

    SPORNI TRENUTAK S UTAKMICE BORDEAUX - CAEN POGLEDAJTE OVDJE

    Međutim, nakon pregleda video snimke stegovnjaci francuske lige zaključili su da je Santini isprovocirao suparnika i potom odglumio pad.

    Bit će zanimljivo vidjeti hoće li ga kazniti jer to jako asocira na “slučaj Soudani” u Hrvatskoj, gdje je Komisija za žalbe HNS-a ukinula odluku disciplinskog suca s tvrdnjom da on ne može ispravljati odluke arbitra na terenu i naknadno sankcionirati igrača za slučaj za koji je sudac donio odluku.

     

    Iz drugih medija