Ivan Peric / CROPIX
NESTALE SU U POLA SATA

HRVATSKI NAVIJAČI DOSLOVNO SU RAZGRABILI KARTE ZA SLJEDEĆE GOSTOVANJE VATRENIH! U Slovačkoj Dalića i društvo čeka ogromna podrška na putu za Euro

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. kolovoz 2019. 19:12

Nešto manje od godine dana proći će između gostovanja nogometaša Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije na stadionu Antona Malatinskyja u slovačkoj Trnavi. Modri su na putu do prvog europskog proljeća u 49 godina ondje slavili s 2:1 u listopadu 2018., dok će nadolazećega rujna tamo nastupiti svjetski doprvaci.

Orkestar pod ravnanjem Zlatka Dalića baš kod Slovaka ima jednu od najtežih prepreka na cesti koja vodi do Europskog prvenstva koje će po prvi puta biti organizirano kao multinacionalno natjecanje. Ako je suditi po danu u kojem su hrvatski navijači mogli doći do ulaznica za utakmicu, podrške neće nedostajati.

U utorak u podne krenula je prodaja ulaznica za hrvatske navijače putem interneta, a već je pola sata kasnije mogla biti - zatvorena. Naime, spomenuto zdanje ima kapacitet od 19.200 sjedećih mjesta, a sva raspoloživa mjesta koja su namjenjena hrvatskim poklonicima nogometa, njih točno 1.800 rezervirano je u prvih pola sata prodaje, poručuju iz Hrvatskog nogometnog saveza.

Za sretnike koji su uspjeli stići do vrijednog papirića odaslana je i obavijest u kojoj stoji da će svima koji su kupili ulaznice iste biti dostavljene na adresu koju su naveli u prijavi. Dakle, ulaznice nije potrebno preuzimati, već će iste stići krajnjim korisnicima. Dostava ulaznica krenut će krajem kolovoza.

Podsjetimo, 6. rujna u 20.45 satii Hrvatska će u Trnavi igrati protiv Slovačke, dok će tri dana kasnije rujanski krug kvalifikacija za EURO 2020 zaključiti gostovanjem kod Azerbajdžana.

Linker
26. travanj 2024 15:45