REUTERS/David Klein
PIŠE THE SUN

'IGRAČI SU STREPILI OD BILIĆEVIH TRENINGA, BILI SU DOSADNI I JEDNOLIČNI! KAO DA SU IŠLI U ŠKOLU' Stigle nove kritike na račun hrvatskog trenera

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. prosinac 2017. 23:41

Odlaskom Slavena Bilića s menadžerske klupe West Hama i dolaskom Davida Moyesa stvari u klubu promijenile su se na bolje, pišu engleski mediji.

Londonski tabloid The Sun navodi da novi menadžer 'Čekićara' više inzistira na radu s loptom i taktici, dok je manje usredotočen na fizičku pripremljenost igrača. A škotski menadžer počeo je ostvarivati i dobre rezultate. West Ham je minimalno poražen od Manchester Cityja (1:2) u posljednjim trenucima, a nakon toga uslijedila je pobjeda protiv Chelseaja (1:0) i remi s Arsenalom (0:0).

"West Hamovi igrači su, razgovarajući među sobom, usporedili odlaske na Bilićeve treninge svakog dana kao odlazak u školu u ponedjeljak ujutro. Strepili su od od njih. Pod Hrvatom, koji je i dalje ostao popularan unutar momčadi, treninzi su bili dosadni, jednolični i uključivali su puno previše trčanja", navodi The Sun u svom tekstu.

Soccer Football - Premier League - West Ham United vs Tottenham Hotspur - London Stadium, London, Britain - September 23, 2017   West Ham United manager Slaven Bilic before the match     Action Images via Reuters/Matthew Childs    EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
Reuters/Matthew Childs

"Pod Bilićem je previše vremena posvećeno kardio-vježbama. Moyes je povećao intenzitet i ritam treninga, sada su oni oštriji, brži i uključuju više rada s loptom, dok je povučena kočnica s trčanjem. I navijači 'Čekićara' su primjetili da igrači imaju više energije", dodaje se u tekstu.

Podsjećamo, Bilić je napustio klupu West Hama nakon 4:1 domaćeg poraza od Liverpoola 4. studenoga. Nakon njegovog odlaska West Ham je odigrao šest premierligaških utakmica i upisao je tri poraza, dva remija i jednu pobjedu. U posljednje dvije utakmice upisali su četiri boda u dva ranije spomenuta derbija.

Linker
25. travanj 2024 09:34