Rakitić, Suarez i Messi
 Reuters/Andrew Couldridge / Action Images via Reuters
UŽIVA KOD KATALONACA

IVAN RAKITIĆ NAKON NOVE POBJEDE BARCELONE JOŠ JEDNOM UTIŠAO GLASINE 'Nadam se da ću za Barcu igrati još puno godina'

Piše: HinaObjavljeno: 31. ožujak 2019. 00:04

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić, koji je sudjelovao u pobjedi Barcelone od 2:0 nad Espanyolom, poručio je kako još puno godina želi igrati za Barcelonu.

"Ono što ja želim jest uživati na terenu a to i radim. Veselim se što mi nakon utakmice čestitaju suigrači i upravo je to ono što me interesira. Nakon toga, ako su u klubu zadovoljni sa mnom razgovarat ćemo, a ako nisu također ćemo razgovarati na drugačiji način i gotovo", rekao je 31-godišnji vezni igrač podno stadiona Camp Nou u Barceloni.

"No ja sam već nekoliko puta rekao da sam jako zadovoljan i jako sretan što igram za Barcu. Nadam se da ću igrati za nju još puno godina", dodao je.

MADRID, SPAIN - MARCH 02:  Ivan Rakitic of Barcelona celebrates after scoring his sides first goal during the La Liga match between Real Madrid CF and FC Barcelona at Estadio Santiago Bernabeu on March 02, 2019 in Madrid, Spain. (Photo by David Ramos/Getty Images)
David Ramos/Getty Images

Rakitiću ugovor istječe u ljeto 2021. godine, a nakon što je ljetos s Hrvatskom osvojio srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu zatražio je povećanje plaće i produženje ugovora. Za katalonsku momčad igra od ljeta 2014. godine, a posljednji put je produžio ugovor u ožujku 2017.

On je s Barcelonom na korak do obrane naslova prvaka Španjolske nakon subotnje pobjede od 2:0 nad Espanyolom. "Bio je to derbi pa smo znali da će doći spremni, uvijek željni pobjede nad nama. No čekali smo svoju priliku te odigrali dobru utakmicu u svakom smislu", rekao je Rakitić nakon što je odigrao čitavu utakmicu.

Najbolji strijelac prvenstva Lionel Messi zabio je prvi gol u 71. minuti a drugi u 89. minuti.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 16:34