Getty Images
ATP MARSEILLE

IZNENAĐENJE U FRANCUSKOJ: PAVIĆ I MARACH DOŽIVJELI JEDAN OD NAJTEŽIH PORAZA U KARIJERI Igrači s pozivnicom izbacili hrvatsko-austrijski par

Piše: HinaObjavljeno: 19. veljača 2019. 20:05

Prošlogodišnji pobjednici Australian Opena hrvatsko-austrijski par Mate Pavić i Oliver Marach u utorak su neočekivano poraženi u prvom kolu ATP turnira u Marseilleu od indijske komibinacije Jeevan Nedunchezhiyan/Purav Raja sa 2-6, 4-6, i to za samo 62 minute.

Pavić i Marach, koji su bili prvi nositelji turnira u Marseilleu, već u prvom gemu su izgubili servis, i od toga se nisu opravili, pa su Indijci sa još jednim breakom brzo zaključili prvi set.

Sredinom drugog seta Pavić i Marach su napokon došli do breaka i poveli 4-2. Tada se činilo da su se vratili u meč, ali onda su dva puta zaredom izgubili servis i indijski par, koji je došao na turnir sa pozivnicom, uspio je dobiti meč.

Mladenovic iznenadila prvu tenisačicu svijeta

Prva tenisačica svijeta Japanka Naomi Osaka neočekivano je izgubila u 2. kolu WTA turnira u Dubaiju od 67. igračice svijeta Francuskinje Kristine Mladenovic sa 3-6, 3-6.

Naomi Osaka, koja je osvojila dva Grand Slam turnira u nizu, u rujnu prošle godine US Open te nedavno Australian Open, protiv Mladenovic je sedam puta izgubila svoj servis u meču koji je trajao 66 minuta.

Bio je to njihov tek drugi međusobni dvoboj. Prošle godine na istom ovom turniru u Dubaiju Osaka je slavila sa 6-2, 6-2.

Linker
21. travanj 2024 21:49