Reuters/John Sibley
VRUĆA TEMA

JEDNA IZJAVA HRVATSKOG REPREZENTATIVCA IZAZVALA VELIKI INTERES Kovačić progovorio o velikom povratku i transferu koji bi zatresao Otok...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. prosinac 2018. 09:15

Mateo Kovačić otkrio je u intervjuu za Sky Sports da bi volio ostati na Stamford Bridgeu.

Hrvatski reprezentativac je ljetos stigao u Chelsea na jednogodišnju posudbu iz Real Madrida i čini se da je za njega taj potez bio pun pogodak.

"Bio je ovo korak u mojoj karijeri koji sam stvarno jako želio napraviti. Htio sam doći ovdje te se ovim putem zahvaljujem svom bivšem, ali i sadašnjem klubu koji me toliko želio. Uživam ovdje i sretan sam. Ovaj grad je sjajan, a klub jedan od najboljih na svijetu. Imam i odlične suigrače. Zbog svega se mogu zamisliti i dalje u ovom dresu, no postoji ugovor koji moram poštovati i to ću učiniti", izjavio je veznjak Vatrenih.

NEWCASTLE UPON TYNE, ENGLAND - AUGUST 26:  Mateo Kovacic of Chelsea is challenged by Deandre Yedlin of Newcastle United during the Premier League match between Newcastle United and Chelsea FC at St. James Park on August 26, 2018 in Newcastle upon Tyne, United Kingdom.  (Photo by Stu Forster/Getty Images)
Stu Forster/Getty Images / Getty Images
Mateo Kovačić

Tema ovog razgovora bio je Eden Hazard, sjajni belgijski reprezentativac kojeg se naveliko povezuje s Madriđanima, a čak se u nekim kombinacijama njegovog transfera spominje i sam Kovačić.

"On je nevjerojatan igrač. Prije nisam znao da je toliko dobar. On može vrlo lako biti jedan od dva ili tri najbolja igrača svijeta. Pitao me kako je u Realu, no nas smo dvojica sada maksimalno koncentrirani na Chelsea i da s ovim klubom napravimo velike stvari", izjava je Vatrenog koja bi se mogla svidjeti navijačima 'Kraljevskog kluba' jer brojni strani mediji, pogotovo oni španjolski, već pišu o tim riječima budući da otkrivaju interes Belgijca.

Inače, Kovačić je u srijedu navečer bio asistent za prvi pogodak Chelseaja u 2-1 (1-1) gostujućoj pobjedi protiv Watforda u susretu 19. kola engleskog prvenstva (odigrao 80 minuta).

Kova je u prvoj minuti sudačke nadoknade osvojio loptu na sredini igrališta i potom uposlio Edena Hazarda koji je potom zatresao mrežu domaćih. Ipak samo dvije minute potom na 1-1 poravnao je Pereyra, da bi u nastavku Hazard svojim drugim golom na utakmici u 58. minuti iz kaznenog udarca, kojega je sam izborio, osigurao pobjedu Chelseaju.

Linker
25. travanj 2024 12:26