Mario Hezonja
 Profimedia, SIPA USA
VELIKA PRILIKA

KREĆE NOVA NBA AVANTURA MARIJA HEZONJE Hrvat karijeru nastavlja u hramu košarke i jednom od najslavnijih klubova u povijesti, evo koliko će zaraditi

Piše: HinaObjavljeno: 02. srpanj 2018. 13:21

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja, koji je postao slobodan igrač na kraju ove sezone, potpisao je jednogodišnji ugovor vrijedan 6.5 milijuna dolara s New York Knicksima koji domaće utakmice igraju u mitskom Madison Square Gardenu, objavio je u ponedjeljak ESPN.

Knicksi se nadaju da će 23-godišnji Hezonja ispuniti potencijal i postati kompletan igrač u njihovim redovima zbog čega je bio peti izbor Orlando Magica na draftu 2015.

Za Hezonju su interes pokazivali Portland, Sacramento i Memphis, no hrvatski košarkaš vjeruje u trenera Davida Fizdalea i nada se da će dobiti značajniju ulogu na terenu u New Yorku. U Orlandu je u četiri sezone promijenio pet trenera.

Hezonja je u sezoni u Orlandu imao prosjek od 9.7 koševa, 3.7 skokova i 1.4 asistencija u prosječno 22 minute po utakmici. U 75 utakmica u 30 ih je bio u prvoj postavi i imao je šut iz igre 44 posto.

Linker
25. travanj 2024 04:02