The Orlando Magic's Mario Hezonja dunks against the San Antonio Spurs at the Amway Center in Orlando, Fla., on Friday, Oct. 27, 2017. The Magic won, 114-87., Image: 354066571, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights *** US Newspapers Out ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA
Profimedia, SIPA USA

Mario Hezonja

VELIKA PRILIKA

KREĆE NOVA NBA AVANTURA MARIJA HEZONJE Hrvat karijeru nastavlja u hramu košarke i jednom od najslavnijih klubova u povijesti, evo koliko će zaraditi

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 02.07.2018. u 11:21

 • Hrvatski košarkaš Mario Hezonja, koji je postao slobodan igrač na kraju ove sezone, potpisao je jednogodišnji ugovor vrijedan 6.5 milijuna dolara s New York Knicksima koji domaće utakmice igraju u mitskom Madison Square Gardenu, objavio je u ponedjeljak ESPN.

  Knicksi se nadaju da će 23-godišnji Hezonja ispuniti potencijal i postati kompletan igrač u njihovim redovima zbog čega je bio peti izbor Orlando Magica na draftu 2015.

   

  Za Hezonju su interes pokazivali Portland, Sacramento i Memphis, no hrvatski košarkaš vjeruje u trenera Davida Fizdalea i nada se da će dobiti značajniju ulogu na terenu u New Yorku. U Orlandu je u četiri sezone promijenio pet trenera.

  Hezonja je u sezoni u Orlandu imao prosjek od 9.7 koševa, 3.7 skokova i 1.4 asistencija u prosječno 22 minute po utakmici. U 75 utakmica u 30 ih je bio u prvoj postavi i imao je šut iz igre 44 posto.

  Iz drugih medija