REUTERS/Peter Cziborra
UVIJEK DAJE 100 POSTO

KRIZA TRESE REAL, ALI ZA KAPETANA VATRENIH NEMA STRAHA 'Mislim da je glupo uopće raspravljati o Luki Modriću i zabrinutosti za reprezentaciju'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 03. studeni 2017. 17:15

Stipu Pletikosu, člana Kluba 100 Vatrenih, pitali smo kako doživljava igre Luke Modrića, koji nakon dva slabija izdanja trpi kritike i trebamo li se brinuti za njegovu formu uoči reprezentativnih susreta s Grčkom?

- Mislim da je glupo uopće raspravljati o Luki i zabrinutosti za reprezentaciju. Kad god je igrao za nacionalnu vrsti činio je to s nevjerojatno puno emocija. Normalno, ako momčad ne igra dobro, nisi ni ti na razini na kakvoj trebaš biti. Veliki je problem s momčadima koje su osvajale prvenstva, da bi se ta priča nastavila u još boljem pravcu potrebna dva-tri kapitalca, da to poguraju.

Real to nije napravio. Čak mi je nevjerojatno da je u rosteru Reala od napadača samo Benzema. OK, Ronaldo to može odigrati. Pretpostavljam što Zidane radi, s obzirom na rotacije, priprema momčad da iza Nove godine budu u TOP formi. No, što će to značiti kada već imaš osam bodova zaostatka iza Barcelone, što može biti presudno kiksaš li još koji put. Mislim da su mu igrači ispali iz ritma, ali vjerujem da jako dobro treniraju i da što se tiče fizičkog stanja s Modrićem nema problema, a kad je reprezentacija u pitanju uvijek je sve davao, tako da ga s Grčkom stvarno očekujem u punoj formi.

Linker
16. travanj 2024 14:15